Jump to content

Fßnf E60 wei�

Bmw 530d

Recommended Posts

eu am inteles ca in partea dinspre MD daca zici ca ai Bemveu si este ceva mai nou (deci nu NFL) , ai gagici garantat :frantics:

citez un sucevean :pardon:

"

Lasa...luati voi fetele.

Iau eu masina..

Aspirator de femei. Nu o sa ai de ales intre 1-2...o sa se bata pe locul din dreapta.

Numa zici cuvantul "Am un BMW." ca deja e aproape a ta. Mai urmaeza si proba vizuala...si cu un model nou (oricare ar fi, toate-s frumoase) a ta e sigur :D

"

Edited by Krebs
  • Like 1

pacat de masina :)

daca-i pui niste roti nevoase, stopuri FL si praguri M pack o sa dea bine.

roti le tin pe astea pana ma plictisesc de ele,dar daca e sa le schimb nu pun mai mari de 17 ca is prea rele drumurile,stopurile sunt OEM facelift,la fel si farurile,am vazut pe strada un e60 cu faruri china cu dungi ca la audi :)) ala ce mai e :)) se vede oribil va spun http://www.dectane-romania.ro/faruri-dayline-bmw-e60-semnal-led-04-07-negru_4978188.html

• Like 1
  • Downvote 1

roti le tin pe astea pana ma plictisesc de ele,dar daca e sa le schimb nu pun mai mari de 17 ca is prea rele drumurile,stopurile sunt OEM facelift,la fel si farurile,am vazut pe strada un e60 cu faruri china cu dungi ca la audi :)) ala ce mai e :)) se vede oribil va spun http://www.dectane-romania.ro/faruri-dayline-bmw-e60-semnal-led-04-07-negru_4978188.html

ala atrage mai multe priviri

da bre', revopseste rotile ori total alb, ori gri bmw deschis si o sa arate bine la general :thumbsup:

Edited by Krebs

eu am inteles ca in partea dinspre MD daca zici ca ai Bemveu si este ceva mai nou (deci nu NFL) , ai gagici garantat :frantics:

da,asa e dar sa ai ceva nou adica dupa 2009 si nu un seria 3 (e90) nu prea le place seria 3 e comun si nu se uita, tre sa ai cv sport,agresiv,atragator,impunator ca sa se uite,ca sunt si aici f multe masini,au rromi la noi x6 multe,S-class,etc dar la ei nu se uita ca is tigani aia tre sa dea bani ca sa poata avea o femeie

da,asa e dar sa ai ceva nou adica dupa 2009 si nu un seria 3 (e90) nu prea le place seria 3 e comun si nu se uita, tre sa ai cv sport,agresiv,atragator,impunator ca sa se uite,ca sunt si aici f multe masini,au rromi la noi x6 multe,S-class,etc dar la ei nu se uita ca is tigani aia tre sa dea bani ca sa poata avea o femeie

Corect,daca ai un e46 sau e39 mori burlac si virgin!

As prefera oricand un e46 ingrijit in locul acestui bolid modern!

• Like 6

Pot sa intreb cat peste 18 ani ai?

Fara a te simti ofensat. Am si eu curiozitatea mea, cam la ce varsta gandesc oamenii asa in romania vremurilor noastre. :)

23 de ani am.nush cum is fetele prin zonele voastre dar aici toate vad numai BMW,le place Audi si Mercedes dar cand zici Bmw si de ala nou e gata se schimba mult situatia,va spun din propriile experiente,majoritatea se uita la partea materiala dar nu sa ai la tine 2000-5000 euro si tu sa fi fost o viata un lache,sa te stie de bun,succesul vine in timp

• Like 2
  • Downvote 2

awesome...ma gandeam si eu la din astea doar ca momentan doar de garsoniera dispun... am un 325i dar e e46 si nu prea atrata cine stie ce...e argintiu dar fara folii si jante si mai stiu eu ce... nu prea se inghesuie lumea..dar is de acord cu tine legat de pitzi... tre sa ai mult mai mult decat o simpla masina...si am invatat si inca invat asta pe propria piele :hairy:

Doamne iartĂŁ-mĂŁ poope eu chiar cred cĂŁ tu vrei de la viațĂŁ mai mult decât o pitzi proastĂŁ lângĂŁ tine, de care atunci când deschide gura sĂŁ fugi.:angry2:

Oricum Îmi e deja greu sã urmãresc acest topic când vãd care sunt idealurile unora dintre noi!

• Like 5

23 de ani am.nush cum is fetele prin zonele voastre dar aici toate vad numai BMW,le place Audi si Mercedes dar cand zici Bmw si de ala nou e gata se schimba mult situatia,va spun din propriile experiente,majoritatea se uita la partea materiala dar nu sa ai la tine 2000-5000 euro si tu sa fi fost o viata un lache,sa te stie de bun,succesul vine in timp

Pe la noi pe aici e ceva mai greu! Cu e e60-ul nu mai merge de ceva ani, iti trebuie F-uri acum

Doamne iartă-mă poope eu chiar cred că tu vrei de la viață mai mult decât o pitzi proastă lângă tine, de care atunci când deschide gura să fugi.:angry2:

Oricum îmi e deja greu să urmăresc acest topic când văd care sunt idealurile unora dintre noi!

incercam sa intru in joc....

eu am impresia ca bmw530d se joaca... deci ma comport ca atare

Edited by poope
  • Like 1
  • Downvote 1

asa stim si noi ca sunt cam lipite cu stomacul de spate prin zona aia, acum ce sa facem mergem mai departe

• Like 1
  • Downvote 1

mi s-a parut o idee buna cu jantele, sunt curios cum se vad in mers. mi se pare foarte important sa iesi in evidenta cu un bmw nou. in fond cine isi ia bmw sa fie comun, banal, plictisitor. sa n-ai r3p3kt de la baieti, sa nu se uite fetele la tine. decat asa mai bine logan.

http://hooniverse.com/wp-content/uploads/2010/01/BMW-Douche-320x309.jpg

va spun din propriile experiente,majoritatea se uita la partea materiala dar nu sa ai la tine 2000-5000 euro si tu sa fi fost o viata un lache,sa te stie de bun,succesul vine in timp

Si voi ca fraierii le catati in coarne. <_<

Daca n-ar fi baieti ca tine, nici pitzi n-ar mai trai pe buzunarul si succesul vostru, ci al lor.

E plin de rupte-n cur ce nu stiu nici sa mearga elegant, dar cu ochelari de soare, geanta din bazar la brat si potaia-n brate...

Pe la noi pe aici e ceva mai greu! Cu e e60-ul nu mai merge de ceva ani, iti trebuie F-uri acum

Mie mi s-a parut ca nici cu de-alea nu mai tine. :D Edited by C_o_s_m_i_n
  • Like 1

Deci m-am amuzat copios citind toate paginile...

Sa inteleg ca prin zonele alea...fierul vorbeste..tare,daca esti baiat destept agati fete si fara masina,ba chiar mai mult,au ele masina/bmw.

E si normal ca unele fete sa intoarca capul dupa un bmw "modern" alb ,cand au vazut toata viata carute si vaci...e un "wow" ptr ele...in fine.

Trecand peste "succesul" la femei...ti-ai prezentat masina si ai primit sugestii/critici cum spuneai in primul post. Poate o sa tii cont de ele.

Bafta!