Jump to content

Fßnf E60 wei�

Bmw 530d

Recommended Posts

Rog să nu fiu rău înțeles dar chiar nu poate un moderator să închidă topicul ăsta, că e bătaie de joc de cea mai joasă speță. Am impresia că pentru user-ul ”BMW530d” suntem proștii proștilor,și ne mai mirăm că sunt oameni care fug de forum.

Eu am terminat să mai urmăresc acest topic pentru că eu încerc să nu-mi bat joc de timpul meu și apoi eu vreau ca atunci când citesc un topic să învăț, să acumulez cunoștințe.

Am tot respectul pentru topic-uri gen: ”F30 328i xDrive” M Sport Package ”E46 320d” (Oldtimer-ul meu) ”My new toy” E60 550i M-Pack ”530i E60” 05/2005 din care zi de zi înveți ceva.GATA

Edited by Rcc-67
  • Like 2
  • Downvote 1

am mai vazut asa dungi culorile M pe capota si cupola dar nu imi plac,am mai vazut si gauri ca sa intre aeru in capota dar is greu de facut,nu ma bag,o las asa deocamdata cu toate ca mi se pare simpla inca Edited by Bmw 530d

Lambo Doors, neoane sub masina, blow-off, teava la evacuare, xenon 55w 8000k in proiectoare, difuzoare suplimentare in scaune si bancheta , neoane rosii la picioare in spate, capace rosii brembo pe etrieri, capacele cu led la roti.

Cam asta lipseste la masina.

Daca faci tot din lista de mai sus rupi gura targului, iti spun eu.

Edited by Kenbobo

Baiatule! TU nu sti ce inseamna sa ai un BMW si sa o iubesti,sa o simti,sa fie o parte din tine. Chiar ti-ai luat BMW doar pt p**de? De banii pe care i-ai dat pe masina mergeai la puf si te saturai de femei. Nu vreau sa ma iei in nume de rau,dar iti bati joc de masina si de forumul asta.

Citeste asta,poate o sa iti schimbe mentalitatea :) http://www.bmwclub.ro/_/opinii-si-editoriale/sunt-singur-r11

ps: Si eu am BMW (e46) si eu am 20 de ani...dar nici chiar asa..

Edited by darie
  • Like 2
  • Downvote 1

Lambo Doors, neoane sub masina, blow-off, teava la evacuare, xenon 55w 8000k in proiectoare, difuzoare suplimentare in scaune si bancheta , neoane rosii la picioare in spate, capace rosii brembo pe etrieri, capacele cu led la roti.

Cam asta lipseste la masina.

Daca faci tot din lista de mai sus rupi gura targului, iti spun eu.

si-asa am rupt destul gura targului :)) daca aveam coupe ii puneam sigur lambo doors,la evacuare as vrea sa pun 4 tobe ca la m5,neoane nu,capace la etrier zic ca is prea mari pt jantele astea si nu dau bine,m-am prins de gluma

Baiatule! TU nu sti ce inseamna sa ai un BMW si sa o iubesti,sa o simti,sa fie o parte din tine. Chiar ti-ai luat BMW doar pt p**de? De banii pe care i-ai dat pe masina mergeai la puf si te saturai de femei. Nu vreau sa ma iei in nume de rau,dar iti bati joc de masina si de forumul asta.

Citeste asta,poate o sa iti schimbe mentalitatea :) http://www.bmwclub.r...sunt-singur-r11

ps: Si eu am BMW (e46) si eu am 20 de ani...dar nici chiar asa..

Sa o iubesc..pfu ce o iubesc..:)) ce sa iubesc,daca as iubi atatea masini cate am avut unde ar fi inima mea acum:)). masina am luat-o pt mine sa ma simt eu bine cand merg cu ea nu pt femei,ca le place si lor tot mai bine,bani bag in masina nu in femei-niciodata,las sa mearga altii la puf

• Downvote 7

Sa o iubesc..pfu ce o iubesc..:)) ce sa iubesc,daca as iubi atatea masini cate am avut unde ar fi inima mea acum:)). masina am luat-o pt mine sa ma simt eu bine cand merg cu ea nu pt femei,ca le place si lor tot mai bine,bani bag in masina nu in femei-niciodata,las sa mearga altii la puf

Trist.....si mai trist e ca ai cont aici din 09 :) Sti vorba /Daca taceai.../

Nu am vazut masina asta in viata mea in Iasi !

No offence, dar te-ai gandit vreodata poate ca cei care intorc capul nu zic doar "ce tarii bienveul" ???

La mentalitatea cu fetele si nu numai .... no coment !

PS: atatea pagini in cateva ore, esti top ! (dar nu te gandi ca in sensul bun)

Edited by raul_bog
  • Like 4

Si mai trist e ca unul care nu stie sa scrie citeaza din vorbe "intelepte".

Stii, esti agramat! Pam Pam!!!

PS: La tine, zicala aia, se potriveste ca o manusa!

Ironic, nu?

schiteaza si tu un zambet ceva.....acum ca i-ai rupt inima la baiat laugh1.gif

Si mai trist e ca unul care nu stie sa scrie citeaza din vorbe "intelepte".

Stii, esti agramat! Pam Pam!!!

PS: La tine, zicala aia, se potriveste ca o manusa!

Ironic, nu?

:)) O sa iti dau un + la comment pentru ca am scris gresit si mai corectat.Poate o sa te simti mai bine.

eu ma simt bine oricum v-am spus nu pun nimic la suflet pt nimic,fiecare poate sa zica ce vrea nu ma supar,am zis sa o prezint si eu ca oricare bmw ca aici dar nu m-am gandit ca o sa fie chiar asa..urata cum ziceti voi daca era un e36 orce i-as fi facut nu treceam de o pagina.dar cand e vb de un e60 vad ce e. faina melodia cu Puya,o sa o ascult la maxim cu geamurile deschise cu trapa la fel :)) (glumesc)