Jump to content

Fßnf E60 wei�

Bmw 530d

Recommended Posts

Wow. Ai avut mai multe E60-uri ?

Pui te rog o poza cu masina vazuta din fata? Am vazut o poza in alta parte si pare ca ai pus in loc de acele grile o plasa dinasta:

http://www.directorproduse.ro/images/84/12//4784151/4784151.jpg

Nu de alta dar mie mi-au furat grilele din spoiler si a trebuit sa merg pe casco. Am schimbat si grile si spoiler. O gramada de bani... Poate rezolv mai ieftin cu solutia ta :pardon:

parerea mea e ca masina asta ar intra perfect in topicul Taranisme... :scratchchin:

Gresesti Laur,pentru masina asta ar trebui inventat un alt topic gen " Cocalarul suprem" ,Cea mai cocalarita masina din istoria forumului" sau "Cu cat ne-ai plati sa ti-o facem dauna totala"

• Like 4
  • Downvote 1

S.a invechit e urat de acum 6.urmatorul daca o sa fie ori un e66 ori un f10 alb tot m dar peste 4 5 ani

am o eroare in bord zice restrant system si la cealalta tot asa aparea de la ce sa fie? Am inteles ca plasa prezenta pasager trebe schimbata

Edited by Bmw 530d
  • Downvote 1

S.a invechit e urat de acum 6.urmatorul daca o sa fie ori un e66 ori un f10 alb tot m dar peste 4 5 ani

am o eroare in bord zice restrant system si la cealalta tot asa aparea de la ce sa fie? Am inteles ca plasa prezenta pasager trebe schimbata

Restraint System Failure e eroare de airbag. e normal sa iti apara atata timp cat nu mai ai o parte din airbag-uri

• Like 2

Are toate airbag ca m.am uitat nu e sarit niciunu.asa imi aparea si la celalalt si tot asa erau bune toate

La cum arata epava cand ai luat-o, imi este imposibil sa cred ca nu a sarit nici unul...

Sunt curios cat te-a costat sa faci din epava aia o asemenea bijuterie...

• Like 1

:laugh: :laugh:

10 pagini in 2 zile...deci LOL.

N-ai tupeu sa ne dai farcebook`ul tau !

Succes cu masina. Eu in locul tau i-as asculta pe baieti si as "decocalariza" masina. Jante-out,maciuca aia de 2 lei-out, M`ul acela de pe grila- out si nu-ti pune xenon pe proiectoare ca o sa fii idiotul idiotilor. :thumbsup:

• Like 5

Un 645i e urat fata de e60-ul pe care il ai acum? Am inteles. :thumbsup:

Nu am zis ca e urat dar e invechit fata de modelele nou aparute, la vremea lui era pericol dar acum il vad ca o caroserie coupe cu faruri de e65 si interior aproape identic e60. Adica as prefera un 320 cd dupa 08

• Downvote 1