Jump to content

E91 318dA 2011

Andrei_VUV

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Vreau sa fac revizia la cutie. E musai sa pun ulei OE in cutie? E 95 lei litrul fata de 50 lei de producator. Si am inteles ca trebuie undeva la 8,9 litri. Cu tot cu baie de ulei si filtru m-ar duce undeva la 1300 lei si 8 litri ulei OE. Edited by Andrei_VUV

Filtrul si baia oricum nici nu ma gandeam sa pun aftermarket, doar la ulei aveam niste semne de intrebare. Dar cred ca le iau pe toate OE si gata. La bmw ploiesti imi cer 2300 lei cu tot cu manopera dar ma hotarasc eu unde fac treaba cu aceleasi piese OE daca ies mai ieftin. La ei uleiul mi se pare destul de piperat, 150 lei pe litru. Si am gasit cu 95 lei acelasi ulei in alta parte.

1403384791[/url]' post='2165238']

Am cumparat un odorizant care se foloseste in magazinele Nike etc. Recomand, e un produs excelent pt masina si casa.

http://i58.tinypic.com/20truxd.jpg

http://i61.tinypic.com/25s4hoi.jpg

Doar ce-am pus cateva picaturi cu seringa pe un bradulet in masina si miroase incredibil si tine foarte mult. Si in casa la fel, doar ca as avea nevoie si de un pulverizator.

Frumoasa mașina, commbinația de culori merge foarte bine!

De unde ai cumpĂŁrat odorizantul?

Vreau sa fac revizia la cutie. E musai sa pun ulei OE in cutie? E 95 lei litrul fata de 50 lei de producator. Si am inteles ca trebuie undeva la 8,9 litri. Cu tot cu baie de ulei si filtru m-ar duce undeva la 1300 lei si 8 litri ulei OE.

De ce n-o faci la reprezentanta ZF din Bucuresti? Costa ~300E cu tot cu manopera. Ulei iti trebuie max. 6L, fiindca cel din convertizor nu se scoate.

Revin. Am facut azi revizia la cutie cu baie plus ulei OE. Inainte aveam socuri si smuceli destul de dese in special in oras in D. Acum dupa drumul de la Buc dupa schimb pare sa fi revenit la normal. A mai avut niste smuceli in Buc dupa ce am plecat din service dar dupa aia incet incet si-a dat drumul. Uleiul vechi parea ok, nici pilitura n-au gasit in baie. Totusi are aproape 170k km si pana acum uleiul n-a fost schimbat. Si cine stie cum a folosit-o si fostul proprietar neamt.

Mai urmaresc zilele astea cum se comporta dar in mare s-a schimbat treaba. Schimba mult mai lin si precis si are si raspunsul mai bun la schimbarea treptelor atunci cand vreau sa fac o depasire in D sau DS.

Edited by Andrei_VUV

Da, am trecut si pe Magheru.

Pai nu sunt eu de vina Inside. Cei de la bmw mi-au zis ca nu se schimba uleiul la cutie decat daca e necesar sau daca vrea clientul. Iar fostul proprietar nu a schimbat uleiul niciodata, nici cat a fost in garantie nici dupa, pana la 164k km cand am luat-o eu in 04.2014. Masina totusi e destul de noua , din 08.2011, totusi ar fi trebuit sa-l schimbe pe la 100k dar ce ii doare pe ei la basca?