Jump to content

A little help needed

atreidex

Recommended Posts

Salut everybody, tocmai am intrat pe acest forum la recomandarea unui prieten... Am si eu un 5.000 euro si as vrea sa-mi iau o "pisicuta" :) Nu e prea mult stiu... dar cred ca as putea sa-mi iau o "pisicuta" de prin 92 sau 93 cu putin noroc :) La o adica se mai gasesc niste bani daca merita cu adevarat :D :blink:

Stateam zilele astea si ma intrebam insa daca nu ar fi mai convenabil sa o iau din afara (am vazut pe mobile.de sau pe niste site-uri italiene niste "pisici" super beton pe la 3.000) si sa incerc sa o inmatriculez in tara... acum insa vine intrebarea de 1000 de puncte: ce norme euro au "pisicile"? As putea gasi cumva una de EURO 3? Ca in cazul asta la un motor de 2000cmc m-ar ajunge taxa de prima inmatriculare la 1,717 euro si s-ar merita... Daca nu se gasesc peste EURO 2 e cam grav ca taxa urca la peste 4,000 de euro si atunci nu prea se mai merita :D

De ce as vrea sa-mi iau masina din afara?! Pai in primul rand ca o gasesc mai ieftina si in al doilea rand ca nu e la fel de "obosita" ca una rulata in romania :)

Orice ajutor e binevenit, thanks a lot! :) :)

Dar nu ti-ai pus intrebarea de ce nu e plina tara de pisicute aduse recent din Germania? :)

Sunt Euro 2 ....

206454[/snapback]

lol, da :) ai dreptate :)

pacat ca au bagat astia taxa de prima inmatriculare ca daca nu ar fi fost deja pina tara de pisicute, vorba ta :)

by the way, aveti idee daca o scot astia si cand? (taxa)

dap...euro 2 am si eu adusa din germania si e euro 2 dar se cam vede ca nu e rulata in Romania desi e din 92 si are 200.000 km....depinde de parerea fiecaruia

206686[/snapback]

dap, depinde si de ce noroc ai, poti sa o cumperi de aici si sa nu fi fost rulata prin romania prea mult sau poti sa iei una obosita... it's just luck :blink:

este euro 2, cu euro 3, nu gasesti pisici... dar daca ai niste bani, si vrei sa-i investesti pe termen lung, ia-ti una, inmatriculeaz-o, si dupa catva timp (luni/ani), iti vei primi taxa de inmatriculare inapoi. S-a ceeat precedent in polonia si ungaria.

Insusi Laszlo Kovacs a declarat ca nu exista alternativa pt. Romania...

hmmm... stiam si eu ca au euro 2 dar speram ca poate poate gasesc una de euro 3. :D

btw, intre timp mi-am luat un 320 destul de fainutz, mai are ea mici scapari dar in principiu merge bine si arata ok. :)

ce ma enerveaza la culme e ca fostul proprietar i-a pus cauciucuri foarte late si a lasat-o jos de tot asa ca daca se urca 2 persoane in spate deja ma tarai pe cauciucuri deja sunt roase toate. any idea cum sa scap de treaba asta? :blink:

mai e trapa care e stricata nu se deschide nu se inchide e blocata acolo sus trebuie sa vad cum am sa o repar si pe aia... :)

rulmentii pe fata sunt terminati de zile ca fac ca toti dracii cand o alerg mai tare asa ca ar trebui schimbati zilele astea :)

in rest nimicuri care se pot face in timp :)

btw daca stie cineva un mecanic de incredere si ieftin care sa faca treaba buna pe "pisici" poate mi-l recomandati si mie, thanks a lot :)

Edited by atreidex