Jump to content

miros de ulei ars

cioka00

Recommended Posts

Piesa 2: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AL71&mospid=47634&btnr=11_2092&hg=11&fg=15

Ca s-o schimbi trebuie sa dai jos injectoarele, deci tot va trebui sa mergi la un service.

Neaparat va trebui sa schimbi si saibele de foc de la injectoare.

Posibil vei avea nevoie si de furtunurile de vacuum. Daca tot vei da jos galeria de admisie, e cel mai bun moment sa schimbi furtunurile.

Edited by Service Premium

Piesa 2: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AL71&mospid=47634&btnr=11_2092&hg=11&fg=15

Ca s-o schimbi trebuie sa dai jos injectoarele, deci tot va trebui sa mergi la un service.

Neaparat va trebui sa schimbi si saibele de foc de la injectoare.

Posibil vei avea nevoie si de furtunurile de vacuum. Daca tot vei da jos galeria de admisie, e cel mai bun moment sa schimbi furtunurile.

Multumesc pentru ajutor,cred ca asa o sa fac,o sa merg la un mecanic daca eu nu reusesc sa o schimb,eu nu stiam unde e montata garnitura. :drinks:

La mine pe langa filtrul eruptor e plin de ulei si ceva rugina,trebuie sa-l schimb,nu?

Am incercuit cu verde in poza din atasament zona unde are urme de rugina,ulei are peste tot.

Inca o intrebare,piesa incercuita de mine cu rosu ce e?

Si am mai vazut ca am urme de ulei si la ambele furtune groase de la turbina,la cel care pleaca de la filtrul de aer la turbina si la cel ce iasa din turbina si merge la radiator,oare din ce cauza?

Filtrul de aer nu am reusit sa-l mai desfac sa vad daca am pierderi si la acel furtun mentionat si in posturile de mai sus.

(Poza nu e facuta la motorul meu,e luata de pe net.)

post-66841-0-59564000-1401611035_thumb.jpg

Edited by Alexandru30

Piesa incercuita cu rosu este pompa de vacuum.

Filtrul epurator vine cu niste garnituri. Cel mai bine schimba-l cu totul.

Exista un mason care se uzeaza si din cauza caruia pierde ulei pe la turbo. E montat pe acel cot dintre filtrul de aer si turbo.

Celalalt furtun nu se duce din turbo la radiator ci la intercooler.

Piesa incercuita cu rosu este pompa de vacuum.

Filtrul epurator vine cu niste garnituri. Cel mai bine schimba-l cu totul.

Exista un mason care se uzeaza si din cauza caruia pierde ulei pe la turbo. E montat pe acel cot dintre filtrul de aer si turbo.

Celalalt furtun nu se duce din turbo la radiator ci la intercooler.

OK,filtrul epurator o sa-l schimb cu totul,cine stie de cand nu a mai fost schimbat,eu am masina numai din ianuare 2014.

O poza cu mansonul poti pune?,m-ar ajuta.

Da,de furtunul de la intercooler este vorba,si pe acolo are ulei,nu stiam cum sa-i spun. :rolleyes:

Multumesc pentru raspunsurile tale.

Cine ma poate ajuta cu o sugestie , am schimbat garnitura de la capacul culbutori am schimbat filtru epurator si tot imi miroase in masina a ulei ars pompa de vacum poate fi devina deoarece am vazut ceva pete de ulei sub ea din nou....

La racordul flexibil te-ai uitat? Si eu trebuie sa-l schimb la mine pe la racord imi iasa fum,e afumat in jurul lui.

Eu mai aveam si pierderi de ulei ce ajungeau pe evacuare. <_<

Edited by Alexandru30

probabil filtru epurator nu a fost schimbat nicioadta si vreun "mecanic" a dat o mica gaura in capacul de sus al motorului, se mai practica asa ceva si la diesel dar mai ales la benzina

Gaura pentru ce? Unde putea sa dea gaura nu poti pune niste poze?