Jump to content

PROBLEMA BMW E60 525 D

emynke

Recommended Posts

am o problema la un bmw e60 525 D nu mai trage..nu stiu ce are...cand schimb dintr-a 2 a in a 3 a...si apoi apas acceleratia masina se tureaza pana in 3000-3500 dar nu mai are zvacnirea aia care o avea inainte..se accelereaza greu..ce ar putea fi?

si eu am aceiasi problema , in treptele 2 si 3 nu mai am acelasi demaraj , pe tester imi arata ( nu stiu termenii exact) . .ceva de genu evacuarea presiunei din turbina se face o idee mai greu . Tind sa suspectez ca totul s a schimbat in momentul in care am schimbat galeria de evacuare (mecanicul meu a tinut sus si tare sa punem galerie de e39 ) , la inceput nu mi am dat seama deoarece era iarna afara , zapezi si am mers numai incet apoi am schimbat toate consumabilele crezind ca sunt de vina dar nici o schimbare . Te rog sa mi spui daca gasesti vreo rezolvare

maine dimineata ma duc sa o bag pe tester..pt ca eu am crezut ca poate e filtru de particule infundat si am mai "calcat-o" putin la drum lung dar nimic..tot asa face..maine aflu problema si am sa revin aici cu un raspuns !

Esti sigur ca pe tester arata doar erori despre presiunea in turbina ?

Nu de alta dar eu am avut aceleasi simptome cand mi s-a dus electrovalva de la actuatorul unei turbine, se tura greu si fara vlaga, dar pe DIS aparea destul de clar eroarea la electrovalva plus multe altele

astept sa vad ce rezultat obtii tu , eu momentan sunt in germania si saptamana viitoare trebuie sa schimb placutele si lichidul de frana . Trebuie sa ma orientez catre un servis mai ieftin deoarce la reprezentanta doar schimbul de ulei cu filtru a costat 350 euro ( mi se pare enorm in conditiile in care acasa scapam cu 100 euro) am fost in criza de timp trebuia sa fac un drum f lung si .. am acceptat , cu toate ca ei mi au pus doar 6,5 L de ulei si acasa eu puneam 8 . in fine , oricum problema asta in ultimul timp ma dispera in general in orasele mari mi se pare ca se misca destul de greoi in demaraje . . in afara in treptele superioare se descurca cat de cat .

am fst astazi la service mi-a pus tester-ul si am avut 2 erori: 1. eroare la actuatorul de la turbina

2.filtru de particule infundat

Azi am schimbat doar actuatorul si vineri las masina la curatat filtrul de particule...in rest alte erori nu am avut la motor!!

am fst astazi la service mi-a pus tester-ul si am avut 2 erori: 1. eroare la actuatorul de la turbina

2.filtru de particule infundat

Azi am schimbat doar actuatorul si vineri las masina la curatat filtrul de particule...in rest alte erori nu am avut la motor!!

Pai si ti-ai montat actuator nou? Din cate stiu, actuatorul se poate cumpara doar cumparand toata turbina....SH, da, ar merge!

Emynke s a schimbat mersul masinii dupa schimbarea actuatorului ? spune mi si mie unde ai facut operatiunea si unde urmeaza sa o faci pt filtru de particole , multumesc aticipat , stima

da s-a schimbat mersul masinii dar nu in totalitate... pentru ca filtrul de particule la mn e super infundat si maine dimineata ma duc sa las masina sa-mi curete filtrul de particule!! Toata operatiunea si toate service-urile le-am facut la BOSH SERVICE In Suceava!! am sa revin cu un raspuns dupa c imi curata si filtrul de particule !!

• 1 month later...

da mi-am montat actuator nou am dat pe el 813 lei nou noutz!! si vineri dimineata ma duc sa-mi curat si filtru de particule si sper dupa c fac si curatarea sa-mi mearga brici!!

aceasi problema o am si eu la masina ....de unde ai cumparat acest actuator...poti sami dai o adresa sau numele la firma ..as vrea sami cumpar si eu unul...multumesc