Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

consum exagerat de mare bmw e46 318i

penetristu71

Recommended Posts

in primul rind tin sa salut toti detinatori de bmw ;problema mea suna in felul urmator am cumparat ub bmw e46 318 i benzinar din 1998 motor 1895. 118 caluti sunt foarte multumit de el cum arata si functionarea lui atit mai oscileaza putin la relanti dar consuma exagerat de mult sa aprins becu galben la pompa si am bagat 10 litri de benzina si am facut 46 de kilometri numai de oras si sa aprins iar becu dupa caluclele mele consuma cam 21 de litri la 100 de kilometri numai de oras tin sa va anunt ca fac numai drumuri scurte de 3 kim dimineata si 3 kilometri seara cand ma intorc de la servici la ora 18 fiind ora de varf traseul fiind opera nationala de la podul eroilor pana la magazinu unirea alte drumuri nu fac invatatima ce sai fac ca sai mai scada consumu in bord nu am niciun martor aprins decat cel de la aiberg pasager am intelet ca este o boala la ele cu plasa de la scaun am bagato pe teester numi da nici o eroare numai ca consuma exagerat de mult ce trebuie sai schimb ca sa consume mai putin va multumesc si astept parerile voastre

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.