Jump to content

Cutie de viteze M5 vs 520i

evilspawn

Recommended Posts

Dragi posesori de E39 , am o intrebare sa va adresez si as dori un raspuns cat mai concret , daca se poate.

Recent , am cumparat un 520i din Anglia , motor de 2,2 benzina , 170 cai , cu 190.000 km in bord , verificati la BMW Londra.....Intrebarea mea ar fi : S-ar potrivi cutia de viteze de la un M5 V8 pe al meu cu 6 cilindri ? Daca da , ce schimbari ar trebui facute ? Cam la cat m-ar ajunge investitia?

• Like 1
  • Downvote 3

@r0n1n , vreau sa fac o asemenea schimbare , 1 la mana pentru consum , ar reduce cat de cat consumul , si 2 pt ca masina va fi transformata in masina de curse pentru participarea la NĂźrburgring sau la WĂśrthersee in Austria....Pana la momentul de fata , am investit aprox 12,000 € in ea cu factura negru pe alb pentru toate piesele , bari ,vopsea , jante 19"(iarna) si 20" de vara , etc....

@docdennis , am adresat aceasta intrebare intr-un mod respectuos , daca vrei sa faci mistouri , du-te tata si joaca-te counter-strike , aici e un forum dedicat pasionatilor BMW.

• Like 2
  • Downvote 1

• 1 month later...

Ne trimite baiatu asta cu numele EVIL SPAWN la jocuri :popcorn:

Grija mare ca omu se duce la curse cu motoru asta periculos de 2.2...oare dupa ce ii pune cutia de V8 si cu jante pe 20 mai pleaca de pe loc? :flowers: Acum lasand gluma la o parte, treziti-va frate la realitate, in ce lume traiti????? <_>

PS: Ori e de curse ori vrei sa consume bine? Hahahahaha

Edited by ckh
  • Like 2

In cazul asta eu imi pun cutia de pe M550d...o sa am consum mic si o sa traga ca un m550d.

Mama, "da' prosti e nemtii" frate, ei nu stiau ca daca pui cutie de M pe un amarat de nici 150cp il faci racing....

Edited by Kenbobo

@r0n1n , vreau sa fac o asemenea schimbare , 1 la mana pentru consum , ar reduce cat de cat consumul , si 2 pt ca masina va fi transformata in masina de curse pentru participarea la Nürburgring sau la Wörthersee in Austria....Pana la momentul de fata , am investit aprox 12,000 € in ea cu factura negru pe alb pentru toate piesele , bari ,vopsea , jante 19"(iarna) si 20" de vara , etc....

@docdennis , am adresat aceasta intrebare intr-un mod respectuos , daca vrei sa faci mistouri , du-te tata si joaca-te counter-strike , aici e un forum dedicat pasionatilor BMW.

deci tu ti-ai facut masina de circuit si ai investit 12k in bari ,vopsea si roti?

si da merita invetitia, la urma urmei toata lumea vrea o masina de circuit care sa consume putin :goodjob:

PS: cine scrie du-te e retard

Edited by Viper05
  • Like 2
  • Downvote 9

deci tu ti-ai facut masina de circuit si ai investit 12k in bari ,vopsea si roti?

si da merita invetitia, la urma urmei toata lumea vrea o masina de circuit care sa consume putin :goodjob:

PS: cine scrie du-te e retard :blink:

Daca taceai, filozof ramaneai.

• Like 8
  • Downvote 2

@r0n1n , vreau sa fac o asemenea schimbare , 1 la mana pentru consum , ar reduce cat de cat consumul , si 2 pt ca masina va fi transformata in masina de curse pentru participarea la Nürburgring sau la Wörthersee in Austria....Pana la momentul de fata , am investit aprox 12,000 € in ea cu factura negru pe alb pentru toate piesele , bari ,vopsea , jante 19"(iarna) si 20" de vara , etc....

Ce povesti de iarna la gura sobei. Totusi mai taie din ele.

La Worthersee este un tuning show nu circuit de curse...

Cand bagi in 2014 12 000 euro intr-un E39 520i, aia fac circuit pentru tine special. Circuit de analize.

Edited by Service Premium
  • Like 2
  • Downvote 1

Ne trimite baiatu asta cu numele EVIL SPAWN la jocuri :popcorn:

Grija mare ca omu se duce la curse cu motoru asta periculos de 2.2...oare dupa ce ii pune cutia de V8 si cu jante pe 20 mai pleaca de pe loc? :flowers: Acum lasand gluma la o parte, treziti-va frate la realitate, in ce lume traiti????? <_<

PS: Ori e de curse ori vrei sa consume bine? Hahahahaha

Cred ca asta trebuia sa fac si eu la 2.2! ...acum parca imi pare rau de el, era in felul lui un motor bun! se auzea ca un diesel in ultima saptamana dar daca primea cutia cuvenita cred ca invia :-)

Ce povesti de iarna la gura sobei. Totusi mai taie din ele.

Mai taie din IELE, da-le DREAQ!

• Like 1
  • Downvote 1