Jump to content

bec angel eyes

ionut17

Recommended Posts

masina in cauza e90 - 2007. mi s-a ars becul pt angel eyes dreapta, si as vrea sa stiu daca nu pot schimba doar becul pe care probabil il gasesc la cativa lei. la service mi s-a spus ca trebuie sa schimb tot ansamblul ala cu bulb, carcasa si ce mai, are care costa in jur de 100 si ceva de lei

din cate stiu de la un prieten cu e90 este un bec H7 (nu sunt sigur) care ilumineaza amandoua angel eyes, se poate schimba sigur pentru ca am umblat eu la acel far, desfaci capacul din spatele farului si becul pentru angel trebuie sa fie in partea de jos din cate-mi aduc aminte

din cate stiu de la un prieten cu e90 este un bec H7 (nu sunt sigur) care ilumineaza amandoua angel eyes, se poate schimba sigur pentru ca am umblat eu la acel far, desfaci capacul din spatele farului si becul pentru angel trebuie sa fie in partea de jos din cate-mi aduc aminte

ms mult..hotii astia de la service mi-au zis ca nu se poate schimba doar becul, trebuie tot bulbul care costa vreo 170 sau 180 de ron :))

se schimba 100% dar n-am fost atent exact cum este acolo, desfaci capacu din spatele farului si vezi despre ce este vorba, eventual cauta pe youtube cum se demonteaza sa nu rupi ceva

apropo ai angel eyes galebene? la cele galebene oem le ilumineaza bec normal, daca sunt albe sunt pe leduri si nu stiu sa-ti zic detalii

nu ii bec h7, ii un bec de 10w care se poate schimba. poti sa pui si led in locul lui, is cam scumpe dar daca vrei lumina alba si mai puternica merita.

asa arata ledurile http://www.autoimprove.ro/resources/pictures/8e523b3cde5f681abcdc6d8d63b59bb1.jpg

si aici diferenta dintre becul normal si led http://www.ijdmtoy.com/ebay/iJDMTOY/BMW_LED/E90-02.jpg

Edited by Vlad320

se schimba 100% dar n-am fost atent exact cum este acolo, desfaci capacu din spatele farului si vezi despre ce este vorba, eventual cauta pe youtube cum se demonteaza sa nu rupi ceva

apropo ai angel eyes galebene? la cele galebene oem le ilumineaza bec normal, daca sunt albe sunt pe leduri si nu stiu sa-ti zic detalii

e bec normal galben. multumesc pt ajutor

Ca asta? http://www.narvaromania.ro/h10w-12v-10w-ba9s.html

Nu cumva are alt fasung cel de bmw?

Daca nu , atunci schimbi doar becul si iesi de 10 ori mai ieftin sau mai bine. Chiar n-am fost inspirat sa scot si eu becul ala cand le-am schimbat la fostul e60. Bine, eu luasem altele deja cu led si nu m-a mai interesat.

Ca asta? http://www.narvaromania.ro/h10w-12v-10w-ba9s.html

Nu cumva are alt fasung cel de bmw?

Daca nu , atunci schimbi doar becul si iesi de 10 ori mai ieftin sau mai bine. Chiar n-am fost inspirat sa scot si eu becul ala cand le-am schimbat la fostul e60. Bine, eu luasem altele deja cu led si nu m-a mai interesat.

sincer sa fiu, prin iarna mi s-a dus becul din partea cealalta. am fost la service, mecanicul a desfacut bara ca sa poata ajunge la far, dupa ce a vazut ca e becul de vina i-a zis CELUI responsabil cu comenzile pieselor, iar acesta mi-a bagat un pret de 170 180 ron. mecanicul m-a tras deoparte si mi-a zis ca ma rezolva el cu 50 de lei, si intr-adevar a schimbat doar becul, dar nu mai stiu exact ce fel de bec era, stiu ca a durat mai mult demontatul barei decat schimbatul becului. imi amintesc ca semana cu cel postat de tine, dar nu sunt 100% sigur de ASTA.

Becul este cel din link, si se schimba in 10 minute maxim, fara sa dai bara jos..daca ai nevoie de ajutor, te ajut eu, gratis. Daca esti din Bucuresti, lasa-mi PM cu nr tau, si cand am timp ne intalnim si te ajut.

salut,

am si eu aceeasi problema la masina, e90 an 2009.

eu am desfacut capacul din spatele farului si am vazut ca e prins in doua suruburi. inca nu m-am apucat sa desfac becul...

unde se gasescte acest bec de 10 lei, cumva si pron cora, carrefour?

se poate schimba usor din dulia lui? trebuie ceva aparat de lipit?

multumesc

Becul este cel din link, si se schimba in 10 minute maxim, fara sa dai bara jos..daca ai nevoie de ajutor, te ajut eu, gratis. Daca esti din Bucuresti, lasa-mi PM cu nr tau, si cand am timp ne intalnim si te ajut.

era bine sa fiu din buc, sunt din iasi, dar daca ma poti ajuta in vreun fel, apreciez

salut,

am si eu aceeasi problema la masina, e90 an 2009.

eu am desfacut capacul din spatele farului si am vazut ca e prins in doua suruburi. inca nu m-am apucat sa desfac becul...

unde se gasescte acest bec de 10 lei, cumva si pron cora, carrefour?

se poate schimba usor din dulia lui? trebuie ceva aparat de lipit?

multumesc

in caz ca nu ai schimbat becul.. nu trebuie desfacut nimic, nu trebuie aparat de lipit.. scoti capacul negru din plastic (mie mi-a luat ceva timp ca se scoate destul de greu)iar becul cu suportul sau se scoate usor, trebuie miscat putin.. cat despre achizitionarea becului, dupa 3 ore de cautari (carrefour, petrom, lukoil, etc) l-am gasit in OMV, dar de 4w nu de 10W... se vede putin mai slabut fata de celalalt dar e ok. bafta

Salut si multumesc Ionut17.

Am rezolvat problema cu becul, am reusit sa il scot f repede, am dat capacul din spatele farului jos, cu capota ridicata, este prins in 2 suruburi., iese usor... Am gasit si bec de 10w la un magazin de piese, am dat 20 de lei, l-am montat si este ok. "Soclul" becului este format din 3 bucati: soclu, lupa, suport plastic. Se largesc clemele de prindere si se scot usor. Se inlocuie becul si se asambleaza la loc.

Este o operatiune destul de simpla, mie mi-a luat mai mult timp sa ma documentez, sa caut pe forumuri, etc. Cei care spun ca trebuie sa dai bara jos, carena de noroi s.a.m.d, fara suparare, mai bine nu ar mai posta astfel de prostii.

Va salut!

Salut si multumesc Ionut17.

Am rezolvat problema cu becul, am reusit sa il scot f repede, am dat capacul din spatele farului jos, cu capota ridicata, este prins in 2 suruburi., iese usor... Am gasit si bec de 10w la un magazin de piese, am dat 20 de lei, l-am montat si este ok. "Soclul" becului este format din 3 bucati: soclu, lupa, suport plastic. Se largesc clemele de prindere si se scot usor. Se inlocuie becul si se asambleaza la loc.

Este o operatiune destul de simpla, mie mi-a luat mai mult timp sa ma documentez, sa caut pe forumuri, etc. Cei care spun ca trebuie sa dai bara jos, carena de noroi s.a.m.d, fara suparare, mai bine nu ar mai posta astfel de prostii.

Va salut!

uite ca eu pana sa-mi bag nasul si sa vad cat de simplu e, am mers pe mana mecanicului, am dat ceva banuti din buzunar (imi luam becuri de ei si le schimbam cand ma plictiseam), mi-a dat si bara jos si cate altele.. dar de acum stiu.. la mine a fost mai simplu ca nu am desfacut nici un surub. m-am chinuit putin cu capacul ala mic care protejeaza becul, ca era prins in doua cleme, iar becul a iesit fara lupa. alta belea am cu un bec din proiector.. daca stie cineva o metoda simpla de inlocuiere, apreciez :))

Salut,

Uite asa arata soclul in care este becul pentru angel eyehttp://img.tapatalk.com/d/14/06/26/ty2y5u5e.jpg

Asamblat, se fixeaza cu 2 suruburi...

Masina este model facelift...

Toate cele bune!

Sent from my iPhone using Tapatalk

e "putin" mai complicat la tine, probabil pt ca e facelift. al meu e din 2007 :) bafta