Jump to content

Am comandat 118d !

oSerX

Recommended Posts

odata cu intrarea in UE se aplica mai reguli mai permisive dpdv al importurilor auto, adica nu mai exista importator exclusiv, deci un dealer auto poate lua masini si de altundeva decit de la importatorul autorizat pt Romania. Inteleg ca Filaret are o varianta de a face import paralel cu AB, luind masini de la un dealer din De.

deci am iesit un pic mai ieftin decat la AB - cu faruri adaptive si nu mai stiu ce in plus :blink: plus ca ei o tin sus si tare cu varianta germana a masinii ....

CE INSEAMNA VARIANTA GERMANA A MASINII ??? e un avantaj ??

filaret cred ca devine dealer BMW - investesc foarte mult... vogl astia sunt sa zic asa partenerii lor ... si care ii ajuta foarte mult....

Edited by oSerX

sincer iti spun as fi bagat piele doar pe margini ... dar nu prea era clar ce "piei" si stofe aveau :blink: .... si chiar nu'mi place pielea.... sunt asa putin sceptic cu pielea..... as mai fi vrut scaune electrice dar era cam 1000diferenta.... mai bine ma duceam in 120d ... dar iarasi eram asa si asa cu banii .... dar am considerat ca e suficient 118d ...

e suficient ...o sa te ajute si la consum ..nu e exclus ca in germania sa fie standard covorasele...nu am stiut ca ai luat-o diret de acolo...oricum nu prea sunt la curent romanii nostrii cu modelele noi de bmw...de exemplu de la autotransilvania nu mi-au aratat nici macar un catalog cu noul seria 1...am comandat piele beige(cum am si la seria3) si cand a ajuns masina pielea era aproape gri...ei habarnu aveau...noroc ca i-a placut la maica mea oricum...sria 1 modelul nou e fff fain...volanul sport e de vis...directie mult mai lejera decat la e90 si ca o concluzie e ceva reusit de la BMW deci meritabanii :blink:

eu am volan M .... aici in romania nici nu ma lasasera sa'l comand daca nu cumpar pachetul M :blink:

pt faza cu pielea puteai sa refuzi masina ..... sau sa'ti faca cadou vreun pachet M .. un set de jante .... stii cum sareau cu astea :) of of.... trebuia sa te tii de ei :)

eu am volan M .... aici in romania nici nu ma lasasera sa'l comand daca nu cumpar pachetul M :blink:

pt faza cu pielea puteai sa refuzi masina ..... sau sa'ti faca cadou vreun pachet M .. un set de jante .... stii cum sareau cu astea :) of of.... trebuia sa te tii de ei :)

231544[/snapback]

pai culmea ca la maica mea ia placut mai mult tapiteria asta spre gri ca nu e asa sensibila...oricum ca o concluzie masina e super,rapida,mai ales cu optiunile ce ti le-ai pus are cam tot ce vrei de la o masina...o sa fi extrem demultumit de ea si cat mai putine incidente,chiar deloc daca se poate :)

tocmai ieri am vb direct in germania pt masina ...... masina iese din productie in saptamana 21-26 ( aici m'au cam dus cu presu filaret ) ... dar ma rog .... sunt baietzi buni ..... nu inteleg de ce nu au zis termenul corect..... sau ma rog , nu stiu unde a fost neantelegere..... bine ca m'am lamurit cu data fabricatiei ... poate o sa am vreo surpriza cu ceva optiuni, - alarma, roti iarna, EuroPlus, sau revizii pana la adanci batraneti .... :blink:

• 2 weeks later...