Jump to content

Sfat achizite BMW 520 2011

manole12

Recommended Posts

Am vazut ca s-a mai discutat odata despre aceasta masina dar eu sincer nu am inteles mare lucru asa ca imi cer mai intai scuze pt repost.M-ar interesa acest model cu motorizare 2.0.Poate cineva sa imi faca o descriere mai clara despre aceasta masina si eventualele probleme care apar?
  • Like 1
  • Downvote 5

Si eu sunt interesat de achizitionarea unui f10 motor strict 2.0d si m-ar ajuta niste pareri a celor care au aceasta masina. La acest motor mai exista problema lantului de distributie? Alte probleme specifice modelului/motorizarii?

Pentru ca acolo a inceput sa se vorbeasca despre motorizarile mai mari si de comparatii intre ele.Nu ma intereseaza motorizarile mai mari.Nu a vorbit mai nimeni strict despre masina asta.

Nu stiu unde ai cautat tu.

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/150528-sfat-achizitie-520d-f10/

si ceva aici: http://www.bmwclub.ro/forums/topic/141663-seria-5-f10-2010-prezent/

Un topic deschis aiurea... mai ales ca mai e unul cu acelasi titlu.

Dar asa place unora. Sa aiba topicul lor.

Si ce difera fata de 520D 2013 despre care se discuta in topicul indicat de mine? Culoarea?

Nu sunt rautacios dar incerc sa inteleg rostul topicului.

In plus, nu ai specificat nici macar daca vrei manuala sau automata, sa poti spune ca asta ce-o vrei tu e specie mai rara.

Si ce difera fata de 520D 2013 despre care se discuta in topicul indicat de mine? Culoarea?

Nu sunt rautacios dar incerc sa inteleg rostul topicului.

In plus, nu ai specificat nici macar daca vrei manuala sau automata, sa poti spune ca asta ce-o vrei tu e specie mai rara.

As vrea mai mult cutie automata, dar e ok si manuala, asta voi vedea si in functie de masina.In fine, nu am de gand sa ma cert cu tine din cauza unui post.Vreau mai multe detalii de cat sunt acolo, asta e tot.

Cred ca e cazul sa pui intrebari mai la obiect. Tu vrei o descriere mai ampla a unei masini. serios? Nu crezi ca era mai ok sa iti faci o lista cu intrebarile pe care voiai sa le adresezi, sa le cauti pe forum raspunsuri, si apoi sa deschizi topic cu ce ramasese neclarificat? Nu, tu astepti sa vina cineva sa iti povesteasca tot despre o masina, ca apoi sa pui intrebari. Sunt oameni care investesc timp in a tine forumul clean, sau a raspunde colegilor care au facut eforturi sa gaseasca ceva inainte de a pune pur si simplu intrebari.
  • Like 1

Cred ca e cazul sa pui intrebari mai la obiect. Tu vrei o descriere mai ampla a unei masini. serios? Nu crezi ca era mai ok sa iti faci o lista cu intrebarile pe care voiai sa le adresezi, sa le cauti pe forum raspunsuri, si apoi sa deschizi topic cu ce ramasese neclarificat? Nu, tu astepti sa vina cineva sa iti povesteasca tot despre o masina, ca apoi sa pui intrebari. Sunt oameni care investesc timp in a tine forumul clean, sau a raspunde colegilor care au facut eforturi sa gaseasca ceva inainte de a pune pur si simplu intrebari.

Am cautat si m-am uitat si prin alte topicuri despre asta.Intreabarea care ma interesa cel mai mult era ce probleme pot sa apara la aceasta masina.Mai bine nu intrebam, parca am dat in cap, asa sariti toti.