Jump to content

E46 320d

Vlad320

Recommended Posts

Salut...frumoasa masina si intretinuta. In legatura cu proiectul audiu,asa ceva vreau si eu sa incerc cu un subwoofer dar cu incinta...tu l-ai legat la casetofonul original al masinii? Vreau sa te intreb de bass mai exact,reproduce bine sau nu prea? mersi :)

Salut...frumoasa masina si intretinuta. In legatura cu proiectul audiu,asa ceva vreau si eu sa incerc cu un subwoofer dar cu incinta...tu l-ai legat la casetofonul original al masinii? Vreau sa te intreb de bass mai exact,reproduce bine sau nu prea? mersi :)

Mersi! In legatura cu sistemul audio, subwooferul meu nu are nevoie de incinta fiind subwoofer free air(cauta mai mult pe net si o sa vezi) si daca pui subwoofer normal sa zic, nu o sa ai nevoie de incinta pentru el, incinta o sa fie portbagajul, oricum ii foarte etans. Eu l-am lega la un Alpine CDE-180RM, si se aude foarte bine(exact cum mi-am dorit), o sa incerc sa fac un video zilele astea sa iti faci o parere. In masina se aude superb, clar si profund. Afara nu se prea aude (ii destul de antifonata masina).

Mersi! In legatura cu sistemul audio, subwooferul meu nu are nevoie de incinta fiind subwoofer free air(cauta mai mult pe net si o sa vezi) si daca pui subwoofer normal sa zic, nu o sa ai nevoie de incinta pentru el, incinta o sa fie portbagajul, oricum ii foarte etans. Eu l-am lega la un Alpine CDE-180RM, si se aude foarte bine(exact cum mi-am dorit), o sa incerc sa fac un video zilele astea sa iti faci o parere. In masina se aude superb, clar si profund. Afara nu se prea aude (ii destul de antifonata masina).

Ok mersi de raspuns...eu vreau sa fac modificarea dar cu cd playerul original...nu ma intereseaza daca se aude afara ,dar inauntru sa fie ok :)

In masine se aude bine si clar, poti sa il pui si pe cd-player original dar atunci semnalul trebuie sa il iei pe boxele din spate(cand cumperi statia iti da un cablu high imput, 4 fire + si - de la fiecare boxa din spate)

Ieri a sosit si cablul de diagnoza, am reusit sa instalez tot de pe disk. Mai ramane sa vad azi daca ma pot conecta cu Inpa la motor. Programele le rulez pe Windows 8.1 x64, exista vreo modalitate sa rulez NCS Expert pe Windows 8.1 x64?

Edited by Vlad320

Ai ochi buni :D, da intradevar este alta nuanta, masina a fost retusata inainte sa o cumpar (usa sofer, aripi fata, capota, o pata de vopsea in zona emblemei). Am vazut cand am cumparat-o dar nu ma interesat acest aspect, m-am concentrat mai mult asupra motorului. Se vede cat de bine a fost retusata ca deja a dat rugina. Urmeaza acuma in primavara un retus, nu se merita sa o vopsesc toata. Edited by Vlad320

• 2 weeks later...

Azi am sunat la BMW sa cer informatii despre masinuta mea, cum ar fi istoric servici, interventii majore, recall-uri.... Se pare ca masina in perioada 2000-2009 a avut 6 interventii, 3 verificari complete si 3 diagnoze. Cele 3 diagnoze au rezultat cu schimbarea bobinelor de inductie, a debitmetrului si ceva pe partea electrica de la geamul de la sofer(posibil mic accident,de acolo si culoarea mai inchisa a usii).

Se pare ca modulul de la airbag pasager a fost schimbat in Germania. Ultima revizie a avut-o in data de 14.12.2012 la 218.570km, in 03.2013 cand am cumparat masina a avut aproximativ 218.900km. Acum masina are aproape 250.000km si se comporta foarte bine.

Sunt foarte linistit acuma cand stiu ca, km sunt reali :D

Edited by Vlad320

• 1 month later...
Incet incet ma apuc de treaba. Am comandat aripi pe culoare, trager fata + aparatorile alea mici din fata, senzor ulei de la colegul @gabyc, pe care il si recomand daca aveti nevoie de ceva. Urmeaza scaunele fata sport, telescoape Bilstein B4 + arcuri Eibach Sportline care le comand saptamana viitoare. Posibil si un pachet M-Tech 1, sa vad cu cati banuti raman. O sa pun poze dupa ce sosesc piesele. Abia astept sa ma apuc de treaba :D

Faci praf amortizoarele cu arcurile Sportline <_>

PS: Daca vrei sa fie putin mai jos decat Pro Kit (care nu coboara cat sustin pe e46), cumpara H&R Sport 35/20mm. Tocmai din acest motiv am mers si eu pe H&R si sunt foarte multumit :thumbsup:

Edited by Kenbobo

Cu Prokit merg amortizoarele dar nu o sa ai drop de 30/30 garantat, de aceea ziceam de H&R.

Poti pune o poza cu masina din lateral sa vad cum arata cu H&R?

Cum ai facut sa iti apara limitarea de viteza?

Nu ii limitare de viteza. Am facut cu NCS sa ma avertizeze cand depasesc 120 km/h.