Jump to content

DTC-uri

clauberty

Recommended Posts

Ca raspuns la intrebarea ta, iti sugerez sa incerci sa folosesti si alt soft pentru scanare. Erorile de ti le-a dat BMW Scanner- P.A-Soft-ul sint destul de ciudate.

148 ZKE ?

191 IKE (Instrument Cluster) ? Eu am gasit-o ca fiind eroare corespondenta cu P1187-SAE, adica "Oxygen Sensor Heater Bank 2, Post Cat......

112 ABS ? corespunde cu P0120, adica "Throttle/Pedal Position Sensor A Circuit Malfunction....

Parerea mea :blink:

masina e un 525d 11/2000 M57

"Ca raspuns la intrebarea ta, iti sugerez sa incerci sa folosesti si alt soft pentru scanare. Erorile de ti le-a dat BMW Scanner- P.A-Soft-ul sint destul de ciudate.

148 ZKE ?

191 IKE (Instrument Cluster) ? Eu am gasit-o ca fiind eroare corespondenta cu P1187-SAE, adica "Oxygen Sensor Heater Bank 2, Post Cat......

112 ABS ? corespunde cu P0120, adica "Throttle/Pedal Position Sensor A Circuit Malfunction...."

din pacate alt soft nu meye cu interfatza asta dar am sa primesc in curand una pt carsoft sau poate ma ajuti maciu1 cu numele softului utilizat de tine :) :blink:

ma lamuresti te rog si pe mine cum ai gasit corespondenta intre coduri :)

ce priveste Oxygen Sensor Heater masina nu e dotata cu acest Sensor

si mai o chestiune in poza IKE la DATE 45/00 saptamana/anu is corecte :) asta scrie si pe PCB ca o trebuit sa il desfac ca imi afiseaza cu lipsuri (nu is pixeli morti ci banada de legatura intre PCB si LCD)

la FGSTNR e VIN-ul masinii si e corect :)

Eroarile pe care leai enumerat daca bine vad eu apartin de DME si dupa cum se vede din prima poza nici macar nu stie sa comunice cu el :)

maciu1 ai PM de la mine daca te rog mult ma poti ajuta cu problema indicata in mesaj, ca sa nu suparam pe nimeni cu licenta mii de multumiri

vadim_braia acuma ai datele masinii astept cu nerabdare indicatii :D nu ma trimite la reprezentantza ca ma pun astia sa schimb juma de masina :D

"te rog sa nu o iei in nume de rau" :D

masina e un 525d 11/2000 M57

"Ca raspuns la intrebarea ta, iti sugerez sa incerci sa folosesti si alt soft pentru scanare. Erorile de ti le-a dat BMW Scanner- P.A-Soft-ul sint destul de ciudate.

148 ZKE ?

112 ABS ? corespunde cu P0120, adica "Throttle/Pedal Position Sensor A Circuit Malfunction...."

din pacate alt soft nu meye cu interfatza asta dar am sa primesc in curand una pt carsoft sau poate ma ajuti  maciu1 cu numele softului utilizat de tine :) :blink:

ma lamuresti te rog si pe mine cum ai gasit corespondenta intre coduri :)

ce priveste Oxygen Sensor Heater masina nu e dotata cu acest Sensor

si mai o chestiune in poza IKE la DATE 45/00  saptamana/anu is corecte :) asta scrie si pe PCB ca o trebuit sa il desfac ca imi afiseaza cu lipsuri (nu is pixeli morti ci  banada de legatura intre PCB si LCD)

la FGSTNR e VIN-ul masinii si e corect :)

Eroarile pe care leai enumerat daca bine vad eu apartin de DME si dupa cum se vede din prima poza nici macar nu stie sa comunice cu el  :)

maciu1 ai PM de la mine daca te rog mult ma poti ajuta cu problema indicata in mesaj,  ca sa nu suparam pe nimeni cu licenta  mii de multumiri

vadim_braia  acuma ai datele masinii astept cu nerabdare indicatii  :D nu ma trimite la reprezentantza ca ma pun astia sa schimb juma de masina :D

"te rog sa nu o iei in nume de rau"  :D

208731[/snapback]

nu te trimit la reprezentanta , te trimit la niste siteuri :D

http://www.actron.com/code_lookup.php

http://www.obd-codes.com/

Bafta

nu e bun la mimica :blink:

la Central Body Electronic imi spune

Diagnostic Trouble Code (DTC) p0148

DTC Definition: Fuel Delivery Malfunction

Asta pentru ca P vine de la Power train

Masinuta meye fara nici o problema si functioneaza totul pe ea

Singura chestie care am constatato daca dau in fereastra ZKE la other functions

din panelul care imi apare pot controla toate cele 4 geamuri si oglinzile.

Singura problema e ca din soft geamurile din fatza nu se ridica pana sus (raman cam 5-8 cm) cele din spate urca pana sus

de la butoanele de pe usa soferului (si de la butonul de pe usa geamului)functioneaza perfect: apesi putin (prima pozitie) urca cat il tii apasat daca treci pe a doua pozitie (apesi mai tare) urca pana sus

asta poate fi o problema de senzor :) sau ziceti voi

oglinzile functioneaza perfect din cate am vazut eu :)

Concluzie nu are cum sa fie DTC de fuel cand io ma joc cu geamurile

Apartine de body B dar aici nu stie sa zica

post-2935-1174303773_thumb.jpg