Jump to content

bmw e39

genxbv

Recommended Posts

Salutare ,

Numele meu este Cosmin si am 20 ani . De ceva timp stau si ma gandesc serios la cumpararea primei mele masini , eu apreciez foarte mult modelul de bmw 318 e36

m-am documentat am condus mai multe e36 cu diferite motorizari nu pot sa spun ca nu sunt incantat de experienta e36 , insa de ceva timp incoace aproximativ o luna

de zile am avut ocazia sa conduc un e39 motor 2.5 motorina si mi s-a pus pata acum pe e39 si nu cred ca alta serie mi-ar intoarce decizia actuala si aceea de a cumpara

un e39 ( specific ca am condus si e30 , e46 , e90 si e60 insa cu e39 a fost dragoste la prima ,,atingere'' ) . M-am tot documentat pe net ce motorizare de e39 ar

fi mai convenabila si decizia mea este e39 cu motor de 2000cm motorina , din parerile altor persoane ( probabil fosti/actuali posesori de 520d sau care nu au avut

tangente cu aceasta masina dar isi dau cu parerea ) 520d nu este intocmai o alegere perfecta , dar singura problema pe care se axau foarte multe persoane era aceea

problema ca masina este lenesa .

Intrebarea mea este cat de lenesa este la motorizarea de 2000 ? Nu sunt pasionat sa alerg cu masina ca bezmeticul 80km/h mi se pare o viteza excelenta cel mult 100km/h . Nimeni nu a specificat in ce fel este lenesa demarajul sau alti factori prin care sa caracterizeze ,, lenea unui 520d '' .

Cei care ati avut sau aveti un 520d va rog sa veniti cu un sfat, se merita aceasta investitie ?

Edited by genxbv

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.