Jump to content

Caut manual BMW

mario.b

Recommended Posts

Va rog frumos dak se poate sa imi dati shi mie un manual cu instalatia electrica pt e34 520 MOTOR 24V.

Prolema este k nu imi mai incarca alternatorul shi nu shtiu de unde sa incep.

Multumesc anticipat.

208382[/snapback]

vorbim pe messenger :blink:

L.E. da-mi un Buzz!!

In caz k nu s-a inchis acest topic as dori sa mai intreb care sant sigurantele nr 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36.....40, eu am gasit ceva sub bancheta spate, unele sant de la inchiderea centralizata, dar am mai gasit o siguranta topita si am mai gasit intr-un manual k cica volanul s-ar regla electric, nu shtiu cum, k manual nu mere, in specificatiile sigurantelor spune k siguranta nr 34 ar fii pt asa ceva (Electric steering column adjust) si ca ar fii de 20amp. Ast sa imi spuneti si mie k la prosti sa pot intelege fara sa dau foc masinii :blink:, ceva de genul "tarane incepe din partea aia sau imi aratati p poza facuta de mine. Multumesc anticipat, problema cu alternatorul...... Limbi straine in acele manuale, tre sa dau jos admisia sa vad dak e tot traseul ok. Am verificat dak am consumatori si totul se ridica la 0,33 (aparatul era p 10 Amp, cred k este ok tinand cont k am si alarma. Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine pt k acum stau cu masina in fata blocului si o misc doar impinsa, k altfel nu mai pot. Bafta shi ne auzim

O siguranta topita am gasit si eu acolo in spate, (acum 1 an deci nu mai sunt sigur ca era chiar aia insemnata de tine), si s-a dovedit ca era de la dezaburire luneta.

Funny thing a fost ca asta se intampla iarna trecuta, si, de cate ori am inlocuit-o, de atatea ori a crapat imediat. :blink: M-am resemnat pe moment...

Asta vara cand am umblat pe acolo mi-am adus aminte de ea, am inlocuit-o, si de atunci nu a mai picat. Si am folosit dezaburirea de multe ori dupa acel moment pana in prezent.

In caz k nu s-a inchis acest topic as dori sa mai intreb care sant sigurantele nr 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36.....40, eu am gasit ceva sub bancheta spate, unele sant de la inchiderea centralizata, dar am mai gasit o siguranta topita si am mai gasit intr-un manual k cica volanul s-ar regla electric, nu shtiu cum, k manual nu mere, in specificatiile sigurantelor spune k siguranta nr 34 ar fii pt asa ceva (Electric steering column adjust) si ca ar fii de 20amp. Ast sa imi spuneti si mie k la prosti sa pot intelege fara sa dau foc masinii  :blink:, ceva de genul "tarane incepe din partea aia sau imi aratati p poza facuta de mine.  Multumesc anticipat, problema cu alternatorul...... Limbi straine in acele manuale, tre sa dau jos admisia sa vad dak e tot traseul ok. Am verificat dak am consumatori si totul se ridica la 0,33 (aparatul era p 10 Amp, cred k este ok tinand cont k am si alarma. Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine pt k acum stau cu masina in fata blocului si o misc doar impinsa, k altfel nu mai pot. Bafta shi ne auzim

208654[/snapback]

nu ai de ce sa dai jos galeria :) alternatorul este prins in 2 suruburi , iar cablurile le vezi pe sub galerie :)

Buna seara, am rezolvat problema, era de la carbunii alternatorului, a fost traba de 2 ore, am schimbat DOAR carbunii d p alternator, nu am schimbat toat nebunia aia, totul a costat 100 mii, la salariu schimb toata aia. Merci de manuale shi dak cineva are nevoie o sa explic cum se poate face asha ceva. :blink: