Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

problema bmw e46 nu trage

Recommended Posts

http://phenoboy.kapsi.fi/testo

Deci faci un log acolo in mers pe presiune, motorina si aer si mai vezi ce are. Ai pus debitmetre noi cand ai testat ? Sa nu fie ceva de la cablajul debitmetrelor , vreun scurt, iti dai seama daca atunci cand scoti mufa masina merge mai bine, e ceva legat de asta.

am pus debitmetre noi...invata-ma te rog cum sa fac log in cu programul acela testo...si daca poti sa imi zici unde anume sa intru pt a vedea acei parametrii...si daca imi poti da niste valori la care ar trebui sa imi earga...gen presiune aer..etc....ca eu vad doar cum urca la mine pe un grafic..atat

si inca o intrebare juice...trebuie sa merg cu masina cand fac logul si folosesc programul sau si de pe log cand o turez merge?

Logurile trebuie facute in viteza 3a 4a cu acceleratia blana, ia-ti drum drept ca sa poti prinde 150 :) Joaca-te putin cu programelul, alege din lista aia M47 DDE4 sau 5 care il ai tu, iar din lista din dreapta alege acolo si cauta Air pressure, air mass, si ceva legat de fuel injected. Multe is in germana, iei si mai traduci din ele. Apasa F2 si alege de-acolo presiunile si aerul, o sa vezi multiplot graphs si iti dai seama daca presiunea urmeaza valorile cerute.

• Like 1

Testo e destul pentru tot, eventual inpa pt erori, daca nu ai erori asta e, fa loguri. Erorile la presiune apar daca deviatia e mai mare de 400 mbari..daca e minus 300 masina o sa mearga varza insa nu o sa apara vreo eroare. Oricum la tine e ceva legat de aer/presiune, eu zic ca sub 2500 ture nu-ti face presiune destula din cauza geometriei, nici nu stii sigur daca geometria e perfecta, daca nu agatza vreun element,etc. Ca vezi tu tija ca se misca e relativa treaba. Edited by JuiCe

turbo de la 318d merge la 320d?

Nu stiu ce sa zic, trebuie vazut mecanic, serii chestii potriviri. Eu in locul tau as face o turbina hibrida sincer care sa duca relaxo 2.7 bari in caz ca ai probleme cu cea actuala, dar pana nu faci loguri nu schimba nimic, sigur e vorba de ceva reglaje.