Jump to content

10 % discount pentru membri forumlui

Recommended Posts

Firma noastra curatenie-auto.ro ofera servicii profesionale de curatenie auto direct la domiciliul dvs.

Spalat plafon, spalat scaune, bancheta, spalat mocheta, spalat portbagajul

Extractia murdariei si spalarea tapiteriei se realizeaza cu un aspirator profesional de injectie/extractie de mare putere, special conceput pentru curatarea in profunzime a tapiteriei.

Spalatul unei masini este o operatie de durata (2-3 ore) de aceea va rugam sa ne contactati telefonic sau pe mail pentru a face o programare.

Telefon: 0724533143

E-mail: office@curatenie-auto.ro

Pentru preturi si detalii vizitati pagina de farcebook https://www.farcebook.com/curatenieauto.ro

sau vizitati pagina noastra web www.curateneie-auto.ro

*Toti useri forumului primesc un discount de 10 %

din anunt se pare ca se ocupa doar de curatarea interioarelor textile cu ajutorul aspiratorului cu injectie-extractie care probabil este un Karcher Puzzi 100 ( nu stiu ce sampon folosesc probabil BioCarpet / Vanish - pastilele efervescente care le vand baietii de la Karcher nu prea fac fata interioarelor romanesti )

pentru interioare de piele este nevoie de kitul Leatherique sau Gliptone

Edited by Acero99

Nu stiu cum reusesc baietii in 2-3 ore sa faca o curatare cum trebuie, mie mi.a luat vreo 5 ore in 2 persoane un interior de Citroen c1 ultima data, cu plafon, fete de usi, mochete, presuri, scaune, banchete si curatat plastice. Si nu cred ca am avut 15 min pauza per total, tot cu injectie extractie...

pune te rog o lista de preturi... este obligatoriu :excl:

:scratchchin:

in plus, pentru comercializarea serviciilor pe forum trebuie sa ai aprobarea adminului

ai obtinut-o ??

Au pe site niste preturi.

nu ne intereseaza site-urile...

ok, eu m-am lamurit ... :closedeyes:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.