Jump to content

Recommended Posts

am o problema la faza scurta...e vorba de un e46 si faruri xenon pe faza scurta. azi cand am vrut sa aprind farul unul dintre ele era ars sau cel putin asa am avut impresia pt ca dupa ce m-am dat jos din masina se auzea un tacanit continuu si se vedea ca un arc electric in bec. is curios daca a mai patit cineva chestia asta si daca e becul ars pt ca nu as vrea sa dau 300 ron aiurea .Mersi mult (apropo celalalt far merge ok)

am o problema la faza scurta...e vorba de un e46 si faruri xenon pe faza scurta. azi cand am vrut sa aprind farul unul dintre ele era ars sau cel putin asa am avut impresia pt ca dupa ce m-am dat jos din masina se auzea un tacanit continuu si se vedea ca un arc electric in bec. is curios daca a mai patit cineva chestia asta si daca e becul ars pt ca nu as vrea sa dau 300 ron aiurea .Mersi mult (apropo celalalt far merge ok)

208629[/snapback]

Inverseaza becurile ..Vei afla sigur daca e defect !.. :blink:

ma ingrijora tacanitul ala...

si inca ceva nu prea reusesc sa scot capacul ala... stie cneva cate prinderi are?

208635[/snapback]

e 90% posibil sa ai probelme cu mufa

nu poti sa scoti capacu fara sa scoti faru 5 cm in afara

si nu iti recomand sa umbli acolo, sumt 12000v.

sunt 25000 de V :blink:. Am apelat la cineva mai priceput ce mine si am scos farul afara pt a avea acces la bec. AM gasit becul spart inauntru nu imi explic de ce ca apa nu era deloc...oricum am rezolvat problema cu 200 RON si bec second philips tot cu xenon(second ca nou era 500)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.