Jump to content

Modificari interior

zonkkk

Recommended Posts

Subiectul: E32

Vedeti poza. (nu este asta al meu dar ca sa va faceti o idee de ce vorbesc)

Vreau sa schimb "placa" aia de sub scrumiera - aici in poza este de lemn in jurul schimbatorului. La mine este neagra si este de ceva plastic sau ceva.

Vreau sa pun placa de aluminiu, din aia cu striatii in loc da plasticul ala din jurul schimbatorului. si sub scrumiera un neon din care sa nu se vada doar lumina... :blink:

Va arata bine? Ati vazut asa ceva facu? De unde se gaseste placa din aia de aluminiu si cat costa?

Multumesc.

post-349-1113458659_thumb.jpg

Edited by zonkkk

aluminiul e chestie de gust, asa ca n-o sa comentez decit ca gusturile mele sint diferite :blink:

cit despre neon... conduci masina noaptea ? daca da, uita ideea asta... in afara de faptul ca vei intra in grupul taximetristilor cu luminite de craciun pe si prin toata masina, iti va afecta foarte mult vederea de noapte, si vei fi un pericol in trafic. atit pentru tine, cit si pentru ceilalti.

Subiectul:  E32

Vedeti poza. (nu este asta al meu dar ca sa va faceti o idee de ce vorbesc)

Vreau sa schimb "placa" aia de sub scrumiera - aici in poza este de lemn in jurul schimbatorului. La mine este neagra si este de ceva plastic sau ceva.

Vreau sa pun placa de aluminiu, din aia cu striatii in loc da plasticul ala din jurul schimbatorului. si sub scrumiera un neon din care sa nu se vada doar lumina...  :blink:

Va arata bine? Ati vazut asa ceva facu? De unde se gaseste placa din aia de aluminiu si cat costa?

Multumesc.

21779[/snapback]

neonul va fi cu un buton ON/OFF. Si va fi util mai ales noaptea, ca mai tin tot felu de chestii acolo pe langa schimbator si va fi mai usor sa le gasesc.

Mai mult ma interesa cum ar arata lemnula ala de pe bord, si pe langa schimbator sa fie aluminiu din ala.

te-ai gandit ca poti sa le vopsesti ? eu asa am trim-urile mele in interior , aici sigur nu ai sa gasesti ce cauti tu , iar faza cu neonu las-o balta..

21794[/snapback]

nu mai, stai ca m-am exprimat gresit. Nu vreau sa schimb lemnul de pe bord, usi, etc...

Doar plasticul ala de pe langa schimbator. Si il voi face eu din tabla din aia de aluminiu.

Cat despre neon am vazut pe un 5-ar tot asa doar sub scrumiera si arata betoooon!

pai doar plasticul acela de langa schimbator poti sa-l vopsesti argintiu. nu cred ca home-made ar arata mai bine decat originalul vopsit

21808[/snapback]

Pai e tot rupt... si plasticul si clemele alea de sub el. De aia vreau sa fac ceva.

De iesit sigur a sa iasa f. f. bine pentru ca am o gramada de scule pentru asa ceva (flexuri, polizor, tot felu de freze, etc...) si ma mai si pricep :blink: (va multumesc... va multumesc...)

Ma mai gandesc oricum.

nu mai eu vreau placa din aia cu "model" nu stiu cum sa-i spun.

CE VOLAN MISHTO AI...

21882[/snapback]

Am si acum pe 535i volan la fel.Ala era interiorul de la prima mea masina,un 520.Am cumparat chestiile alea de pe ebay,dar am aruncat cu banii pe fereastra.Erau puse si pe usi.

Facuta din aluminiu, depinde si ce fel e restul bordului. De exemplu in cazul bordului de mai sus, nu ar da bine aluminiu si restul lemn. Cu neon si beculete, la fel depinde de gusturile tale, mie unul nu imi plac (in afara de cele de langa oglinda de sus, de exemplu).

In rest daca zici ca poti si ai cu ce, incearca sa faci o placa de proba si sa vezi ce fel ar sta.

aluminiul asta nu face zdrang-bang-poc cand pui obiecte pe el?

21904[/snapback]

Pai lasa ca nu pun chei si alte treburi sa ma zangane la melodie!

Pun un covrig, portmoneul, telefonul (care are husa de plastic)...

(da am ajuns la covrigi ca restul banilor ii dau pe benzina si pe gaz) :blink:

Guest NSL_BIX

cea mai buna este fibra o modelezi cum vrei chiar daca nu exista cum ti-ar place

de exemplu la mine ni stiam cum sa adaptez boxe mai mari in usile de le e28 si uite cum am facut.......... bine urmeaza sa fie inbracate in piele

post-366-1113954306_thumb.jpg

Edited by NSL_BIX

Vreau sa fac niste schimbari de substanta. As vrea sa ii pun computerul de bord de pe 535, ii schimb deja muzica, si as vrea sa stiu de unde pot cumpara componente le niste preturi rezonabile (nu ma dau banii afara din casa), Eventual un interior din piele. Apropo: ce ar merita- sa imbrac scaunele in piele sau sa cumpar altele de pe un model dezmembrat ceva...?

Am lucrat cu fibra de sticla, asa ca ma pricep, si ma gandesc sa refac tot bordul din fibra de sticla si sa il imbrac in piele...ca la TVR sau Diablo

Astept raspunsurile voastre.

Salutare