Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Informati

Dumitrache1

Recommended Posts

Poate ne zici si despre ce model e vorba si incearca sa scrii corect.

Orice e posibil, depinde cat esti dispus sa investesti si daca gasesti pe cineva priceput (sau daca te descurci singur).

De exemplu, eu la al meu e46 am facut asta (singur :rolleyes: cu ajutorul informatiilor gasite pe forum ) .

Edited by Kenbobo

Lasa ca ii arat eu. In poza nu era tot demontat. Mai trebuie scoasa si aeroterma (chestia neagra din mijloc. Dupe ce o scoti vezi motorul din masina ;) ]

Ce zici, te bagi?

http://img36.imageshack.us/img36/8182/q8z1.jpg

Edited by Kenbobo

Poate ne zici si despre ce model e vorba si incearca sa scrii corect.

Orice e posibil, depinde cat esti dispus sa investesti si daca gasesti pe cineva priceput (sau daca te descurci singur).

De exemplu, eu la al meu e46 am facut asta (singur :rolleyes: cu ajutorul informatiilor gasite pe forum ) .

Este un e46 320d 2001. Sunt nou si scriu dupa un tel.

Cred ca scrii "de pe tel" nu dupa el :thumbsup:

Si da, se poate. Iti trebuie aeroterma, panou climatronic, senzor AUC [se pune in fata pe radiator si trebuie sa tragi fire pana in masina la panoul de clima] , senzor solar [se pune pe mijlocul bordului]. Dupa conversie, trebuie sa mergi sa umpli instalatia cu freon si sa completezi putin antigel.

Edited by Kenbobo
  • Like 1

Lasa ca ii arat eu. In poza nu era tot demontat. Mai trebuie scoasa si aeroterma (chestia neagra din mijloc. Dupe ce o scoti vezi motorul din masina ;) ]

Ce zici, te bagi?

http://img36.imageshack.us/img36/8182/q8z1.jpg

Nu stiu daca in toate cazurile trebui sa se ajunga la atata zarva

Daca ar fi asa nimeni nu ar mai deschide un subiect de schimbare A/C

Adica stii tu mai bine decat mine si decat ceilalti de pe forum care au facut conversia? <_>

Mai sunt samsari care pun doar panoul de clima, dar nu e functional. Nu mai poti selecta pe unde sufla ventilatorul [va ramane cum a fost setat inainte sa dai vechiul panou jos si se va reseta la ceva aleatoriu cand scoti borna], temperatura nu va fi in veci cea setata pe display iar recircularea automata nu va functiona.

Cred ca scrii "de pe tel" nu dupa el :thumbsup:

Si da, se poate. Iti trebuie aeroterma, panou climatronic, senzor AUC [se pune in fata pe radiator si trebuie sa tragi fire pana in masina la panoul de clima] , senzor solar [se pune pe mijlocul bordului]. Dupa conversie, trebuie sa mergi sa umpli instalatia cu freon si sa completezi putin antigel.

Iti multumesc pt informatii.

Pe viitor o sa fiu atent... La scris, sau butonat.