Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Vând BMW e36 325i Sedan

gladiator07

Recommended Posts

An: 1994, Germania, inmatriculata ĂŽn Ro. ĂŽn 2008 (unic proprietar in Ro) ITP Valabil iul. 2015

Km: 220.000

2 airbaguri, senzori parcare, suspensie sport, scaune sport, computer de bord, ABS, ASC-T, inchidere centralizata, alarma, oglinzi electrice, geamuri electrice fata, trapa electrica, stare buna.

Pret 2000 EUR neg.

Pentru poze:

http://www.autovit.ro/bmw-325-C34086419.html

Preț 1800 EUR neg.

Are si cotiere fata si spate.

Contact și pe tel. 0744936442

On 8/6/2014 at 6:12 AM, gladiator07 said:

An: 1994, Germania, inmatriculata ĂŽn Ro. ĂŽn 2008 (unic proprietar in Ro) ITP Valabil iul. 2015

Km: 220.000

2 airbaguri, senzori parcare, suspensie sport, scaune sport, computer de bord, ABS, ASC-T, inchidere centralizata, alarma, oglinzi electrice, geamuri electrice fata, trapa electrica, stare buna.

Pret 2000 EUR neg.

Pentru poze:

http://www.autovit.ro/bmw-325-C34086419.html

Edited by gladiator07

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

post-68414-0-85053400-1412266781_thumb.jpg

Scuze, nu am mai intrat de ceva vreme Âşi nu am vĂŁzut reply-ul.

Poza e mai veche cu motorul, dar nu i-am fãcut nici o modificare, decât, bineÎnÞeles, bujiile.

PreĂž: 1600 EUR neg. Taxa a fost recuperatĂŁ.

DacĂŁ mai eÂşti doritor o sa mai fac niÂşte poze mai recente, Âşi cu motorul, Âşi interiorul.

On 8/27/2014 at 11:24 AM, poope said:

ai recuperat tax ala ea? mai pune poze cu detalii de prin interior, motor si alea

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Pentru cã timpul a trecut ºi situaÞia de vânzare urgentã s-a stins Încet, renunÞ la preÞul nebunesc care a fost afiºat În dreptul ei ºi caut pe cineva care ºtie sã aprecieze o astfel de maºinuÞã !

Deci Up la propriu:

2000 EUR neg.

(fĂŁrĂŁ schimburi)

• Like 2
  • Downvote 2

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.