Jump to content

Bmw 530xd sau 535 ?

Cr7Car

Recommended Posts

Salut, stiu ca a mai fost abordat acest subiect , si mi-ar fi de ajutor daca mi-ati da si linku-rile de la celelalte subiecte pe aceasta tema , dar oricum vreau sa il mai abordam inca o data.

Incep prin a va spune ca mai e putin si o sa implinesc 18 ani si doresc sa achizitionez un bmw seria 5 (SH) , cred ca deja v-ati facut o imagine in minte (mda... cocalar care are bani de la tacso si isi ia un bmw) , nu e chiar , imi place bmw-ul si nu il cumpar sa merg sa fac liniute cu el si nici nu o sa il folosesc pe scop de casa :)) ...

Deci ce recomandati 530xd sau 535 ? (diesel)

Eu unul inclin spre 530xd , pentru ca din auzite am inteles ca este m-ai sigur , dar nici 535 nu suna rau , dar ma gandesc la experienta mea de "proaspat sofer".

Doresc sa abordam subiectul din urmatoarele perspective : experienta de condus , intretinere , consum , cum se conduce masina. (daca mai aveti alte lucruri de adaugat , chiar va rog ... )

Multumesc.

Edited by Cr7Car
  • Like 1
  • Downvote 17

Salut, stiu ca a mai fost abordat acest subiect , si mi-ar fi de ajutor daca mi-ati da si linku-rile de la celelalte subiecte pe aceasta tema , dar oricum vreau sa il mai abordam inca o data.

Incep prin a va spune ca mai e putin si o sa implinesc 18 ani si doresc sa achizitionez un bmw seria 5 (SH) , cred ca deja v-ati facut o imagine in minte (mda... cocalar care are bani de la tacso si isi ia un bmw) , nu e chiar , imi place bmw-ul si nu il cumpar sa merg sa fac liniute cu el si nici nu o sa il folosesc pe scop de casa :)) ...

Eu unul inclin spre 530xd , pentru ca din auzite am inteles ca este m-ai sigur , dar nici 535 nu suna rau , dar ma gandesc la experienta mea de "proaspat sofer".

Doresc sa abordam subiectul din urmatoarele perspective : experienta de condus , intretinere , consum , cum se conduce masina. (daca mai aveti alte lucruri de adaugat , chiar va rog ... )

Multumesc.

da.....hai sa discutam despre soferii de BMW!

• Like 1
  • Downvote 1

Multumesc.

Cel mai bun e un 116i.

• Like 3
  • Downvote 2

Probabil e un imbold, dat fiind ca mai are un pic pana la BAC.

VW Lupo, tunat, coborat si incaltat cu Vorsteiner - in felul asta ai rupt gura targului (mai complicat cu montajul, dar te descurci tu). :flowers:

• Like 2
  • Downvote 2

Eu ma ĂŽntreb cum un analfabet ca tine viseazĂŁ la o astfel de masina. Tare nedreapta viata asta...

Ce te face pe tine sa crezi ca sunt un analfabet ? Si sa te completez : Tare nedreapta viata asta cand comentezi aiurea .... (sa nu te jignesc)

• Like 3
  • Downvote 1

Judecand dupa nick-ul tau, greselile de ortografie si cine stie dupa mai ce a presupus ca esti un cocalar/baiatul lui tata. 530, 535 sunt masini prea puternice pentru un tanar de 18 ani. Plus ca sunt si prea mari. Le vei atinge, zgaria, lovi. 520 de ce nu e bun? Sau un seria 3? Vrei neaparat cel mai nebun motor, capabil sa te tenteze sa il calci?
  • Like 4
  • Downvote 3

Judecand dupa nick-ul tau, greselile de ortografie si cine stie dupa mai ce a presupus ca esti un cocalar/baiatul lui tata. 530, 535 sunt masini prea puternice pentru un tanar de 18 ani. Plus ca sunt si prea mari. Le vei atinge, zgaria, lovi. 520 de ce nu e bun? Sau un seria 3? Vrei neaparat cel mai nebun motor, capabil sa te tenteze sa il calci?

=)) Ce legatura are numele meu dupe forum cu stilul de viata ?:)) Si ce greseala de ortografie am facut ? Corecteaza-ma te rog daca esti asa capabil. Si daca sunt baiatul lui tata care e problema ta ? Cumva invidia ? ... Daca nu esti in stare sa dai un raspuns la intrebarea pe care am puso mai bine nu mai comenta.

• Like 2
  • Downvote 12

Un sfat prietenesc : stai departe de motorizarile alea.Experienta 0+motorizare mare=»Belele

Cunosc un caz recent (Constanta) in care prichindelul a primit la majorat un BMW seria 4,drept urmare dupa in numai 3 saptamani, un stalp din centrul Constantei a avut de suferit, deorece s-a infipt in el cu doar 170km..Ar trebui sa te orientezi spre o motorizare mai mica,un 318d ar fi de ajuns ptr inceput..

• Like 5
  • Downvote 1

Un sfat prietenesc : stai departe de motorizarile alea.Experienta 0+motorizare mare=»Belele

Cunosc un caz recent (Constanta) in care prichindelul a primit la majorat un BMW seria 4,drept urmare dupa in numai 3 saptamani, un stalp din centrul Constantei a avut de suferit, deorece s-a infipt in el cu doar 170km..Ar trebui sa te orientezi spre o motorizare mai mica,un 318d ar fi de ajuns ptr inceput..

"drept urmare,dupa numai 3 saptamani" scuze ptr exprimarea anterioara,am postat de pe telefon..

170km/h atinge si un 316/318d cat si un 116i.

conteaza cine e la volan, daca vrea sa mearga tare, va merge cu orice masina.

strict intre cele 2, eu as zice 530xd

• Like 4

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.