Jump to content

Bmw 530xd sau 535 ?

Cr7Car

Recommended Posts

.... "Ie grele pentru tine " .... Daca am zis ca mai am putin si fac 18 ani , tu imi zici ca am 16 ... WON WON !! :))

Mai bine mai intereseaza-te de bmw seria 6 pentru a iti revitaliza visele si nu mai comenta aici :))

Nu amigo , stai linistit ca nu mi-am facut o reputatie proasta. Nici nu am de ce... Ca comenteaza 2-3 invidiosi din invidie cateva greseli gramaticale care le-am facut din neatentie ?? Nare rost ... Asa e cand esti invidios pe cineva .. in loc sa ii raspunzi frumos la ceea ce a intrebat si dupaia sa il corectezi unde a gresit , trebuie sa fi interesat de unde are bani sa isi cumpere bmw , daca ia bacul , ce masini mai are ... Nare nimic fiecare cu ce are ... Oricum RESPECT pentru cei care chiar au raspuns in conformitate cu intrebarea pusa de mine . Multumesc. Cat despre raspunsuri ?? O sa tin cont! Oricum n-a zis nimeni ca o sa urc direct la volanul BMW-ului ... dar in loc sa intrebe cum sta treaba , cativa erau cu lupa in mana uitandu-se dupa greselile gramaticale ...

Nare se scrie N-are, așa offtopic.

Scuze @D_A_N, acum am văzut că l-ai corectat și tu, nu am mai avut răbdare să citesc până la capăt topicul.

Edited by Rcc-67
  • Like 1
  • Downvote 1

Mnoa...deja se cam duce unde nu trebuie toata povestea...

S-a dus de multisor :sorcerer:

@Cr7Car: eram sarcastic la treaba cu bac-ul. Ideea e ca ai nevoie de mult, mult, chiar foarte mult noroc sau/si de banii pentru inca un 530xd doar pentru nota de trecere. Eu zic ca pentru moment sa lasi visurile erotice cu masini si sa te apuci sa citesti cate ceva (tabloidele si statusurile pe farcebook nu se iau in calcul). Parerea mea. Tu faci cum vrei.

Edited by is_toy
  • Downvote 1

nare treaba ma, poate ca baiatul a fost repetent odata si a fost dat la scoala mai tarziu din cauza faptului ca se juca la 7 ani cu jucariile pentru 2-6 ani sau luni :thumbsup: , da' nare treaba ca baiatul se descurca prima, ete na daia nare ursu' coada

cred ca era vorba despre 6 luni-2 ani , oricum chestiile alea st foarte dificil de manevrat :console:

Edited by BOASKA
  • Downvote 1

Hai sa pricepem...

Oricum asta e topic cu iz de flame, creat de un user care e de 2 zile pe forum, si care cam pute a clona sau impertinenta crasa ... sau ambele

Se inchid oricum... si topicul si userul

@Cr7Car, ai fost premiat cu "moderator preview", ceea ce inseamna ca tot ce postezi devine vizibil abia dupa ce un moderator iti aproba postarea... asta pana ce ne dumirim ce e cu tine p-aci, asa, neinsotit :scratchchin:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.