Jump to content

Cumpar Suporti motor bmw e46 320d

Recommended Posts

suporti sau tampoane?

pe autokarma i-au incadrat ca suporti motor..chiar daca si eu le zic tampoane..

am rezolvat,se poate inchide.am cumparat de la magazinul local niste ceva-uri,sper sa tina cat de cat...

ps. te-am intrebat acum 2 saptamani pe topicul tau daca ai,si nu ai raspuns... atunci nu era urgenta treaba si le puteam lua din bucuresti...acum sunt in slatina

Edited by Addictedc

Ai dreptate, tocmai ce-am ajuns de la o tura cu ea, sunt ok,se simte mai inchegata masina,nu mai tremura atunci cand opresc motorul, insa tot vibreaza la relant inauntru putin, nu stiu daca este vibratia normala sau mai accentuata..

Tampoanele sunt METZGER .. ceva de genul...altceva nu am gasit la magazinele locale..

este adevarata ipoteza mea,ca trebuie sa stea cateva zile eventual pe masina sa se mai " lase " ?

Ai dreptate, tocmai ce-am ajuns de la o tura cu ea, sunt ok,se simte mai inchegata masina,nu mai tremura atunci cand opresc motorul, insa tot vibreaza la relant inauntru putin, nu stiu daca este vibratia normala sau mai accentuata..

Tampoanele sunt METZGER .. ceva de genul...altceva nu am gasit la magazinele locale..

este adevarata ipoteza mea,ca trebuie sa stea cateva zile eventual pe masina sa se mai " lase " ?

Marca nu imi suna cunoscuta,cit ai dat pe bucata,un tampon bun se apropie de 250-300 lei

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.