Jump to content

Schimb o masina cu un set de dotari M5

Proffess

Recommended Posts

Ma intereseaza doar urmatoare, pentru un bmw seria 5 e39 :

- interior sport negru simplu (fata incalzire si memorii) sau sport alcantara sa arate bine fara rupturi sau julituri sau cute vizibile de la o posta complet cu bancheta fixa si panouri de usi.( aprox. 300 euro)

- trimuri interior aluminium mat ( aprox. 50 euro)

- bara fata+spate de M OEM complete ( aprox. 200 euro + 250 euro)

- volan de M model facelift ( aprox. 200 euro)

Pentru toate acestea ofer la schimb un Opel Corsa B din 2000 motor de 1.0 benzina, inmatriculat RO.

Nu ma intereseaza sa le achizitionez pe bucati sau individual, ma intereseaza tot packetul si doar la schimb.

• Like 1
  • Downvote 3

Ma intereseaza doar urmatoare, pentru un bmw seria 5 e39 :

- interior sport negru simplu (fata incalzire si memorii) sau sport alcantara sa arate bine fara rupturi sau julituri sau cute vizibile de la o posta complet cu bancheta fixa si panouri de usi.( aprox. 300 euro)

- trimuri interior aluminium mat ( aprox. 50 euro)

- bara fata+spate de M OEM complete ( aprox. 200 euro + 250 euro)

- volan de M model facelift ( aprox. 200 euro)

Pentru toate acestea ofer la schimb un Opel Corsa B din 2000 motor de 1.0 benzina, inmatriculat RO.

Nu ma intereseaza sa le achizitionez pe bucati sau individual, ma intereseaza tot packetul si doar la schimb.

O bara fata + spate ..ambele OEM.. se vand cu minim 700euro :) nu stiu ce 200euro visezi.. o bara spate aftermarket..costa 1200ron. :)

• Like 1
  • Downvote 1

O bara fata + spate ..ambele OEM.. se vand cu minim 700euro :) nu stiu ce 200euro visezi.. o bara spate aftermarket..costa 1200ron. :)

Atunci spune-mi tu mie cum de am cumparat luna trecuta una OEM Rehau cu 200 de euro, si bara spate care e mai scumpa, macar nu mai strica topicul omului. Ahh era sa uit pe after market de fata am dat 700 lei completa cu proiectoare cu tot noua nouta, pe ce lume traiesti.

Edited by Proffess
  • Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.