Jump to content

F10 525d

bomb3009

Recommended Posts

1414566089[/url]' post='2197737']

Am un prieten care si'a adus un F10 din Germania, are head up display, același lucru, nu ii afiseaza limitele de viteza...F30'ul meu tot din Germania dar afiseaza tot..

Este posibil sa faci updatarea hĂŁrților de unul singur ?

Vorbisem cu cineva si zicea ca imi oferĂŁ un cod fsc pe baza cĂŁreia se face update-ul, instrucțiunile si acces la download pt hĂŁrți. Si cu toate aceste informații ai putea sa faci singur operatiunea la un cost mai scĂŁzut. Interesant diferența asta intre f10 si f30 cu speed limit, ma mai interesez poate gĂŁsesc un fix.

• 4 weeks later...
Am pregatit masina de iarna. Au fost polishate cateva elemente care purtau cicatricile inerente unui oras aglomerat, aplicat un strat de sealant si un mini detailing la interior. Ieri am terminat si cu montatul senzorilor de presiune pe rotile de iarna, iar acum cu jantele pe 18" si vopseaua protejata, masina arata mai bine ca niciodata.

post-68338-0-52947500-1416933211_thumb.jpg

• Like 6

De cand a aparut motorul asta de 2000cmc pt 525d am fost foarte curios de cum merge...comparandul cu cel vechi de 3000cmc si 194cai...

Poate le scoatem intr-o seara la o plimbare ca si eu sunt curios de 50i. Oricum am fost la un drive test la autotransilvania si zicea ca de cand a aparut motorul de 2l, 25d, nu au mai vandut nici macar un 530d.

Poate le scoatem intr-o seara la o plimbare ca si eu sunt curios de 50i. Oricum am fost la un drive test la autotransilvania si zicea ca de cand a aparut motorul de 2l, 25d, nu au mai vandut nici macar un 530d.

e normal , e optiunea ideala cel putin pt noi in ro si eu ma uit dupa motorul ala la F10

• 3 weeks later...
I-am schimbat si plĂŁcuțele de frana pe fata si am optat pentru brembo, sper sa fiu mulțumit de ele. Mașina are aproape 55k km si abia astept sfârșitul anului sa o scot la o plimbare mai lunga. Mai am o problema cu senzorii de la plĂŁcute care afiseaza 200k km la ambele punti in idrive si nu se modifica valoarea. Probabil se va rezolva cu un update de soft prin ianuarie ca luna aceasta am stat destul prin service-uri.

1418578468[/url]' post='2212426']

O data cu schimbarea placutelor spate, mie mi-au resetat valoarea astfel incat sa o ia inapoi de la 50000 km

La mine asta e faza ca degeaba reseteaza pentru ca tot romane 200k. Probabil e ceva problema de soft.

1418581226[/url]' post='2212436']

Cat te'au ajuns placutele ? :D

453 plĂŁcute, șenzori, manopera si test frâne.

• 3 weeks later...
An nou fericit tuturor! Tocmai ce m-am întors din Slovacia si dupa 1350 de km nu am nimic de reproșat mașinii. Consumul mediu scos cu 4 pasageri si plin de bagaje a fost de 6.5l/100km la un drum format din aproximativ 40% autostrada si restul drumuri nationale fara a menaja masina. Media pentru toată călătoria inclusiv cu drumurile prin stațiune si la ski a fost de 7.2. Impresiile pozitive se refera in primul rand la partea de confort, masina se incalzeste destul de repede, încălzirea in volan/scaune/bancheta ajuta mult pe vremea rece si funcția de rest heat este foarte utila pentru pauzele relativ scurte. In al doilea rand masina este bine antifonata si in principal datorită scaunelor confort m-am simțit mult mai putin obosit fata de alte drumuri. Motorul avea destula viata chiar daca masina era plină si urca lejer si la viteze mari. Au observat acest lucru si polițiștii slovaci cand ne-au oprit. Daca treceti pe la ei sa știți ca tot ce caută e șpagă. Nu am avut probleme cu zăpada, deși mi-am luat si lanturile cu mine, nu le-am folosit nici măcar pe drumul forestier acoperit de zăpada care ducea la hotel. Singura impresie negativa mi-a lăsat-o portbagajul, ar fi mers încă putin spațiu. Desi am update la harti pe 2014, nu apar toate portiunile de autotrada din Slovacia.

post-68338-0-23074200-1420482699_thumb.jpg

Edited by bomb3009
  • Like 4

Intradevar, portbagajul e cam ciudat, iar daca tii si un kit de roata de rezerva ramai cu un portbagaj de seria 1.

Frumos peisaj, cred ca a fost o placere sa conduci pe acolo :)

Momentan am runflaturi dar la primavara ma gandesc sa renunt la ele. Eram obisnuit si eu cu roata de rezerva ca asa am avut la e90 dar acuma cred ca sa voi incerca doar un kit pentru pana. Mie unul imi place zapada enorm si iti dai seama ca m-am bucurat si de drum si de peisaj.

Ce cauciuguri ai? :)

Dunlop sp winter sport 3d dar nu sunt in cea mai buna stare, probabil le schimb iarna viitoare. Chiar daca mai patina putin, cu putin avant si pe modul traction, nu am avut nicio problema.

Edited by bomb3009

Desi am update la harti pe 2014, nu apar toate portiunile de autotrada din Slovacia.

Si eu am 2014 si am observat ca mai multe drumuri care sunt de ani de zile nu apar in unele tari, precum si in Romania. Update-ul probabil ca acopera mai bine tarile vestice, lasand in urma restul cu hartile neactualizate. In Romania barem au bagat A2 pana la Cta, ma gandeam ca nici asta n-o sa apara desi e terminata de mai bine de 2 ani.

• Downvote 1

Multumesc ovy. Eu am renuntat la gps-ul separat pentru ca tot timpul ma enerva sa il tin pe parbriz. Chiar daca uneori a dat fail navi m-am descurcat cu indicatoarele.

si pe mine ma enerveaza sa tin gps lipit pe parbriz,a mea nu are decat business dar o sa trec la cea profesionala poate e mai detailata si renunt si eu la gps.

True...si eu am 2014 dar nu vede o bucata din autostrada la intrare in Budapesta, defapt la ocolire...si in Olanda intr-un loc...dar in 97-98% din cazuri merge flawless...plus ca avem si indicatoare :)

nu e asa grav ne mai orientam si dupa indicatoare,inseamna ca e destul de buna cea profesional.