Jump to content

NU PUNETI FILTRU SPORT LA E46 320D 150CP

Krebs

Recommended Posts

mi-am pus filtru sport K&N pe un e46 2004 150cp...si rezultatul a fost dezamagitor..

inloc sa traga mai bine ...si mai imi dadea si o eroare in bord...

concluzia am pus unul normal si ..minunea nu a incetat sa apara,zburda din nou ca noua( explicatia=> cica e de la debit metru ca numai citea cum trebuia fluxul de aer si numai lucra nici turbina bine pentru ca forta cu care tragea din fitru sport era cam egala cu zero,pe cand la cel standard opune o mica rezistenta si o pune la munca si pe turbina altfel)

ciuuuusss... :blink: :) :)

• Like 3

da filtrele alea din targ la un milion merg pe pisicutza pe benzina? afecteaza cu ceva? nu de alta da-mi place cum se aude.... nu cred ca se mai pune vorba de ceva putere :blink:

209475[/snapback]

Nu e vb de e36 sau e46 , la ambele pe benzina se pot intampla lucruri bune , doar la diesel e problematic !

• 6 years later...
Eu am montat acest filtru pe al meu E46 320d,mi-am schimbat evacuates cap coada si am facut o resoftare.rezultatul= multumit.apoi ca si voi am auzit ca nu e bun si bla bla.mi-am cumparat unul Man normal iar diferenta a fost simtitoare in turatii mici,adik era Mai lenesa acum cu cel normal.concluzia=dak iti pui filtru sport kn p diesel trebuie sa setezi si debitmetrul sa ia Mai mult aer ca altfel va fi Mai lenesa normal.pe testar imi arata ca cere Mai mult aer dekt e normal si primeste Mai mult,acum cere Mai mult dar primeste Mai Putin.nu e chiaroscuro Asa,schimbi o pies cu care masons a fost setata si crezi k va fi m bn,trebuie sa faci alte setari in functie d noua pies
  • Downvote 17

Eu am montat acest filtru pe al meu E46 320d,mi-am schimbat evacuates cap coada si am facut o resoftare.rezultatul= multumit.apoi ca si voi am auzit ca nu e bun si bla bla.mi-am cumparat unul Man normal iar diferenta a fost simtitoare in turatii mici,adik era Mai lenesa acum cu cel normal.concluzia=dak iti pui filtru sport kn p diesel trebuie sa setezi si debitmetrul sa ia Mai mult aer ca altfel va fi Mai lenesa normal.pe testar imi arata ca cere Mai mult aer dekt e normal si primeste Mai mult,acum cere Mai mult dar primeste Mai Putin.nu e chiaroscuro Asa,schimbi o pies cu care masons a fost setata si crezi k va fi m bn,trebuie sa faci alte setari in functie d noua pies

Bai baiatule, tu de unde ai aparut? adica spune-mi si mie cine ti-au fost profesorii de limba romana(ma gandesc ca literatura nu ai citit vreodata si de aceea nu o mai amintesc) ca sa ii reclam.

Eu am filtru k &n la 3.0d si merge brici. Nu da erori de debitmetru. Nu mi se pare ca trage mai bine, poate doar un sunet mai placut pe admisie si o economie la filtru de aer. Edited by malasorte

Disperatilor tastez dupa un tel care are in memorie cuvintele in limba portugheza d-asta am scris in halul ala.La cat am scris imi lua f mult sa rescriu toate cuvintele .greseala mea k nu am facut lucrul asta.cat despre filtru si ce am spus vorbesc din fapte nu teorie.puneti-va filtru,faceti o resoftare,punti un tester si pe urma schimbati filtrul,abia atunci vorbim

puneti-va filtru,faceti o resoftare,punti un tester si pe urma schimbati filtrul,abia atunci vorbim

in plm de logica...deci step 1 pun filtru?

step 2 resoftare

step 3 tester,da??!

step 4 schimb filtrul?

tactica de F1 nu alta :w00t:

da' in coltul intunecat al mintii mele etern clipitoare se naste urmatoarea intrebare:

de ce as asculta eu de un agramat indolent? :sorcerer:

Edited by hitman1234

Eu am filtru k &n la 3.0d si merge brici. Nu da erori de debitmetru. Nu mi se pare ca trage mai bine, poate doar un sunet mai placut pe admisie si o economie la filtru de aer.

Ai dreptate nu cred ca,castigi Mai mult de 1cal la motoarele 2.0d si 3.0d dar ai o usoara urcare Mai rapida in turatii mici si alt sunet

nu ca cica are dreptate, daca pui alt filtru trebuie alti parametrii (resoftare gen), parametrii pe care nu cred ca-i nimereste orice nene de la colt cu testeru..

eu n-as mai pune filtru sport, n-are rost pur si simplu.

p.s. sau alt mit..

Edited by Krebs

in plm de logica...deci step 1 pun filtru?

step 2 resoftare

step 3 tester,da??!

step 4 schimb filtrul?

tactica de F1 nu alta :w00t:

da' in coltul intunecat al mintii mele etern clipitoare se naste urmatoarea intrebare:

de ce as asculta eu de un agramat indolent? :sorcerer:

L-am schimbat pt k am ascultat de cunoscatori k tn.acum l-am montat pe cel kn inapoi am uitat sa specific dn profesor.habar nu aveti ce vorbiti uni dintre voi,Mai faceti kteva modificari in lumea Reala nu in kpul vostru si pe urma comentatii pe cei ce au facuto deja

nu ca cica are dreptate, daca pui alt filtru trebuie alti parametrii (resoftare gen), parametrii pe care nu cred ca-i nimereste orice nene de la colt cu testeru..

eu n-as mai pune filtru sport, n-are rost pur si simplu.

p.s. sau alt mit..

Daca ai auzit de Exelixis si ii consideri "orice nene din coltu strazii" las pe altii sa te comenteze

Nu numai ca e analfabet, dar scrie si tampenii.

Habar nu ai ce conduci baiatule si Mai esti si ignorant

nu , n-am auzit .

totusi , al naibi telefon

Credeam k vorbim de filtrul KN pe 320d nu de telefon.toto credeti k dak ati schimbat un filtru si o finala aveti 30 cai in + sau cel Putin la asta va asteptati.bagati bani dak vreti Mai mult