Jump to content

De unde sa alimentez? (motor v6, 2500 benzina, 180cp)

Recommended Posts

Mi-am luat un Rover 75 curand, insa are motor de BMW (cum au toate), de aceea am decis sa va intreb aici pe voi, si acum voi face al doilea plin, am tot citit pe aici pe forum, dar discutii de acum 3-4 ani, cum ca cu cat e mai ieftina benzina, masina va consuma mai mult, pt ca masina trage mai greu si arde mai mult, ceva de genul asta. Ce benzinarie si ce benzina recomandati pentru un astfel de motor (v6, 2500 benzina, 180cp) ? Mentionez ca nu conduc sportiv, merg in 60km/h constant, condus normal.

Multumesc mult!

cu cat e mai ieftina benzina, masina va consuma mai mult, pt ca masina trage mai greu si arde mai mult,

Ce legatura are pretul benzinei cu consumul masinii? Cum vine asta daca benzina ii ieftina masina consuma mult? Probabil ai vrut sa zici ca, masina avand rezervorul plin o sa consume mai mult pentru ca este mai grea. Da, dar sa nu crezi ca consuma cu 2% mai mult pentru treaba asta. Eu sincer nu vad diferenta de consum la mine, daca am rezervorul plin sau mai am un sfert. Masina consuma dupa cum o calci. Si la ce motor ai nu cred ca simte diferenta de 30-40 de litri in plus in rezervor.

Probabil vroiai sa zici de benzinarii care is mai ieftine au si benzina mai proasta.

In cazul meu lukoil vs mol: cu 15litri de luckoil(95)am facut putin peste 80 de kilometri, in schimb cu aceiasi cantitate de la mol(95) parcurg 150km+.

Diferenta de pret oricum e infima intre cele doua (20-30 de bani, poate nici atat).

• Downvote 2

In cazul meu lukoil vs mol: cu 15litri de luckoil(95)am facut putin peste 80 de kilometri, in schimb cu aceiasi cantitate de la mol(95) parcurg 150km+.

Adica ai un consum aproximativ de 2 ori mai mic cu benzina de la mol? LOL :good: :ike:

Ai facut consumul de la plin la plin? ma indoiesc ...

Edited by LYM
  • Like 3

Ce benzinarie si ce benzina recomandati pentru un astfel de motor (v6, 2500 benzina, 180cp) ? Mentionez ca nu conduc sportiv, merg in 60km/h constant, condus normal.

Multumesc mult!

De ce ti-ai mai luat V6 daca mergi asa? Vorba aia, arzi gazul degeaba. Daca mergi la consum era bun si un 1.6 maxim. Sau iti era mai potrivit motorul 2.0d (care chiar e de la Bmw).

• Like 1
  • Downvote 1