Jump to content

BMW E60 M5-810 bhp

ted

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vezi, aici gresesti. Privesti aspectul practic al acestei masini, cand el nu este... Ce conteaza cat consuma, sau daca-mi incape geanta de voiaj, cand aceasta o pot trimite cu avionul? Si in al 2-lea rand, daca n-ar fi fost testat cum se comporta in curbe, nu era deja vandut... Si am inteles ca sunt deja 2-3 bucati in ro... Iar in al 3-lea rand, ca sa fim ontopic, diamantul "dupa" bord de la veyron, e mult mai de bun gust decat soricul de pe m5 si rotile facute la strung ale m5-ului in cauza.... :blink: Edited by blue6

d'asta sunt si fan BMW :blink: repet o femeie poate sa iasa la plimbare cu un diamant de 1mil la gat sau pe mana dar un barbat nu (doar daca e pe invers) asa ca a aparut veyronul si alte masini de mil E cu care sa iti evidentiezi statutul social si masculinitatea

Vezi, aici gresesti. Privesti aspectul practic al acestei masini, cand el nu este... Ce conteaza cat consuma, sau daca-mi incape geanta de voiaj, cand aceasta o pot trimite cu avionul?  Si in al 2-lea rand, daca n-ar fi fost testat cum se comporta in curbe, nu era deja vandut...  Si am inteles ca sunt deja 2-3 bucati in ro...  Iar in al 3-lea rand, ca sa fim ontopic, diamantul "dupa" bord de la veyron, e mult mai de bun gust decat soricul de pe m5 si rotile facute la strung ale m5-ului in cauza....    :blink:

214235[/snapback]

3 veyroane in romania ? Unde ? Pe ODC poate ......

adevarul e, ca si eu, daca as avea vreo 6-700000 in cont, racheta as fi dupa un aston martin v8 vantage (ala e 100000 SH)....  o viata ai...  :blink:

214252[/snapback]

DB9 is where it's at :) Nu as da niciodata 100k pt 380cp si rotile alea infecte gen EVO8 :)

da, dar db9 e mai scumpa. incepe de la 150.000 SH. este intr-adevar unul putin lovit cu 100k, pe mobile. :blink:

are v8-ul 380 cp, dar e mai mic, mai usor, si adevarul e ca arata mai agresiv ca db9....

si daca e sa fim conservatori si sa vrem putere, ne luam un v12 vanquish.... :)

ce zici, ne asociem? :)

Guest IulianE

neo....tati tu te auzi cand vb?

un Veyron in drag race intrece un McLaren F1...dar cum?McLarem la 200km/h in mers,iar Veyron la plecarea de pe loc....pana la 350km/h Veyron e in fata....asta au spus-o la Top Gear

Comparatia cu M5 mi se pare imbecila,imi cer scuze...

M5 ala e o bijuterie,dar pana la Veyron e cale luuuuunaga

un Veyron in drag race intrece un McLaren F1...dar cum?McLarem la 200km/h in mers,iar Veyron la plecarea de pe loc....pana la 350km/h Veyron e in fata....asta au spus-o la Top Gear

214372[/snapback]

:) mi-ai placut, eu am zis doar ca m5-ul ala este cum au descris-o altii mai mari si mai inteligenti ca mine ca fiind "cea mai tare limuzina din lume" sau o masina cu cap iar veyron-ul pe care nu eu l-am enumerat primul am spus ca este o bijuterie in adevaratul sens al cuvantului ...discutii d'astea am putea avea pana maine , sunt multi fani Veyron :) pe care i-am calcat pe nervi si stiu . veyron.com/forum pentru fani :blink:

Edited by neo2004

Guest IulianE
:) mi-ai placut, eu am zis doar ca m5-ul ala este cum au descris-o altii mai mari si mai inteligenti ca mine ca fiind "cea mai tare limuzina din lume" sau o masina cu cap iar veyron-ul pe care nu eu l-am enumerat primul am spus ca este o bijuterie in adevaratul sens al cuvantului ...discutii d'astea am putea avea pana maine , sunt multi fani Veyron  :) pe care i-am calcat pe nervi si stiu . veyron.com/forum pentru fani  :blink:

214422[/snapback]

nu sunt fan nici o masina...imi place BMW,Audi,Mer,anumite modele....

dar o bijuterie tehnologica ca Veyron nu o poti subestima asa usor

214372[/snapback]

Sunteti razna......din pct meu de vedere nu are cum sa faca asa ceva :blink: Ceva e gresit pe acolo !

Guest IulianE
Sunteti razna......din pct meu de vedere nu are cum sa faca asa ceva :blink: Ceva e gresit pe acolo !

214525[/snapback]

ca nu crezi tu asta e partea aIIa si cel mai putin interesant.Lucrurile astea sunt destul de clare