Jump to content

E36 aparatori? aripa fata

noname!

Recommended Posts

aparatoarele de noroi,sau aripile false sau scuturi de noroi,la majoritatea sunt rupte,eu le am pus ulterior ca mi baga noroi in spoiler.

se gasesc de cumparat nooi cred 1 mil.

serios vb, am fost la ceva magazin si am intreabt....leam aratat acolo cum si unde sa caute...si cand mio zis preti..1mil 470...

de unde tiai luat tu cu 700?

si ti leai luat complect..ma refer de sus pana jos? ca parca is din 2 parti...

si mai ceva....io nu am suportuille din bara...am luat masina recent si erau numa cu ceva holtzusruburi prinsa bara :blink: :)

cum arata suportuiele pt bara fata? :)

http://realoem.com/bmw/partgrp.do?model=CA...438&hg=51&fg=15

Vezi aici care model de bara il ai, pt plasticele de sub ea. Aparatorile de noroi care vin pe deasupra rotilor sunt dintr-o bucata. Le-am luat prin toamna, dintr-un magazin din Valcea , de acolo cumpar mereu, sunt mai ieftine. Am fost si la Bavaria, erau putin mai scumpe, dar sub milion bucata oricum, Acum nush, or fi facaturi, nu or fi originale, dar oricum la Bavaria trebuia sa aiba originale si erau sub milion, nu mai retin. Vezi in poze ce anume ai nevoie, iei codul si cu el mergi la magazin, iti gasesc piesa dupa cod si afli pretul. E mult mai usor, ca sa nu mai stea sa caute dupa talonul masinii. Nush la ce suport te referi, banuiesc ca la armatura din interiorul barii, daca zici ca o ai prinsa cu suruburi. Asta nush cat costa, io am dat 1 mil pe ea la dezmembrari cand am indoit-o putin. Restul de plastice le gasesti acolo, am cumparat multe din ele prin toamna, in jur de 500-700 mii bucata, cele de vin pe sub bara pe laterale, banuiesc ca nu le ai.

deci :blink:

am avut bara normala prinsa foarte prost de fostu propietar...

si acuma mi-am luat de M....si am vazut ca in interioru barii am niste sine sa zic asa..ghidaje...da am vazut ca la masina nu le-am gasit nicicum..

am nevoie de numaru 30...cred...si de 21, 27..

da numaru 30 vine prins in aripa sau in plasticu ce acopera aripa??

Si eu am tot bara de m, dar in loc de piesa 30 pe care nu o recunosc la mine si stiu foarte bine cum am, uita-te la poza asta :

http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=...395&hg=51&fg=15

iti trebuie piesele 11 si 12, in loc de 30. 11 vine prinsa de bara, nituita in plastic, ar fi trebuit sa o ai pe bara, daca nu se poate lipi. iar piesa 12 vine prinsa pe caroseria masinii, undeva pe laterale. Iti trebuie si pt stanga si pt dreapta. Se regleaza din piesa 12, prin cele 2 suruburi de prindere. Are gaurile largi, incat sa o poti misca pana vine bara la linie cu aripa.

La piesele 21 si 27, eu am avut piesa 27 pe masina, pe o parte doar, si mi-am cumparat piesa 21 pe cealalta parte care difera, dar s-a potrivit pe amandoua partile. Bineinteles ca difera stanga cu dreapta, dar ma refeream ca au forme total diferite, insa s-au potrivit pe bara. A costat ceva la vreo 700 mii bucata, asemanator cu aparatorile de noroi. Din pacate plasticul nu e foarte bun, ca originalul se sparge mai usor, nu a foarte flexibil si iti ingreuneaza foarte mult sa dai bara jos daca ai nevoie. Atat ca protejeaza de noroi si la proiectoare, astupa accesul la ele pe sub bara.

Intre piesele 21 si 27 vine un scut de plastic, piesa 28 de aici:

http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=...190&hg=51&fg=15

Care , poate au gresit cei de la magazin, dar era ceva la pretul de cateva milioane. Exagerat. M-am lipsit de ea.

Mai intreaba si in alte magazine, mi se pare mult prea mult 1 mil jumate aparatorile de noroi. Sa ne spui si noua preturi cand aflii.

Apropo, cat ai dat pe bara de M? Noua sau second h ?

Bafta

da ai dreptate, piesle 11 si 12 imi trebuiesc....am fost la 2 magazine si nici unde nu leam gasit...si la un magazin or gasit aici p realoem dar o zis ca nu pot sa aduca :blink: :)

p bara am dat 250E

nu stiu ce sa fac...am nevoie si de plasticurele alea...si de suportii astia si de suportii aia 2 de jos...si de scutu ala.. :) :)

Incearca sa faci comanda la bavaria bucuresti, sau filaret, nu par a fi mult mai scumpe ca in alte magasine, sau mai incearca la alti importatori. De ce vrei neaparat toate plasticurile alea de sub bara? Scutul ala chiar te poti lipsi de el, zic eu.