Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

problema inchidere centralizata e46

Recommended Posts

nu imi functioneaza inchiderea din cheie,nici usi nici portbagaj.totul din momentul cand am luat-o din service unde a stat aprox o luna de zile ptr o operatie de tinichigerie si vopsitore,nu m-am panicat atunci pe moment ptr ca m am gandit ca s-a descarcat bateria telecomenzii,este vorba de cheie romb si masina este un e46 cabrio 2001

am incercat 3 testere,nici o eroare

am incercat alt modul comfort

am stricat una din chei,i-am schimbat bateria

nu se initializeaza

inchiderea si alarma functioneaza perfect daca bag cheia in butucul usii soferului

am nevoie de ajutor sau o recomandare catre un service sau mecanic/electrician care are habar

Edited by zahaadrian77

nu imi functioneaza inchiderea din cheie,nici usi nici portbagaj.totul din momentul cand am luat-o din service unde a stat aprox o luna de zile ptr o operatie de tinichigerie si vopsitore,nu m-am panicat atunci pe moment ptr ca m am gandit ca s-a descarcat bateria telecomenzii,este vorba de cheie romb si masina este un e46 cabrio 2001

am incercat 3 testere,nici o eroare

am incercat alt modul comfort

am stricat una din chei,i-am schimbat bateria

nu se initializeaza

inchiderea si alarma functioneaza perfect daca bag cheia in butucul usii soferului

am nevoie de ajutor sau o recomandare catre un service sau mecanic/electrician care are habar

aceasi problema am avut si eu am rezolvat schimband releele de la inchidere si prin cheie de refacut nu stiu ce .daca vrei te pot ajuta cu un nr de telefon al unor baieti care fac asta.

Edited by riciu007

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Am si eu o problema nu functioneaza tot timpul sa deschid Masina din telecomanda !

De ĂŽnchis se Inchide tot timpul , de 5 ori din 10 nu se deschide .

Si am observat ca atunci cand apĂŁs pe buton sa deschid se aprind becurile din interior dar masina nu se deschide . Unde ar fi problema ?

Aceeasi problema o am si eu, schimbat modul confort, testat alte chei functionale pe alta masina. Singura chestie care mai ramane este amplificatorul antena responsabil cu receptia semnalului de la cheie, aflat in stalpul din partea stanga langa luneta. Zilele astea urmeaza sa il schimb, daca rezolv ceva revin :D

Treaba e simpla deci, asadar un rezumat:

- daca inchiderea merge din usa soferului pentru toate 4 usile sau din butonul central, atunci modulul gm5 e ok,

- daca problema e doar din cheie, iar bateriile sunt ok si implicit cheia, atunci problema tine de amplificatorul antena.

Cum am zis , cand apĂŁs pe butonul de deschidere si nu se deschid usâ˘ile , se aprind becurile de interior , deci Masina primesâ˘te semnal doar ca nu deschide !

Am ĂŽncercat sa deschid din chei si nu sa deschis doar usa la sofer !

Edited by gabiSB

• 3 months later...
  • 2 weeks later...

Aceeasi problema o am si eu, schimbat modul confort, testat alte chei functionale pe alta masina. Singura chestie care mai ramane este amplificatorul antena responsabil cu receptia semnalului de la cheie, aflat in stalpul din partea stanga langa luneta. Zilele astea urmeaza sa il schimb, daca rezolv ceva revin :D

Treaba e simpla deci, asadar un rezumat:

- daca inchiderea merge din usa soferului pentru toate 4 usile sau din butonul central, atunci modulul gm5 e ok,

- daca problema e doar din cheie, iar bateriile sunt ok si implicit cheia, atunci problema tine de amplificatorul antena.

incearca mai intai sa vezi daca sunt ok sigurantele, nu doar cele ce apartin de inchiderea centralizata ci si restul siguranteleor, verifica daca sunt arse sau sunt asezate corect