Jump to content

Ulei BMW 318i

Recommended Posts

Salut , am achizionat in luna mai a acestui an , un BMW model 318i ,cutie automata , anul 2004 , cu 189 000 km , presupun ca sunt reali pentru ca am achizitionat masina de la consulul turciei iar el a avut-o de noua.

Bun...am observat urmatoarea problema la ea , i-am facut schimburile in luna mai , iar pana in prezent am facut 4500 km cu ea , si a trebuit sa ii completez de 2 ori uleiul cu cate 1 litru , pe langa cei 4 litri care i-am pus cand am facut schimbul.Eu neavand habar de mecanica , cei de la service mi-au pus ulei Repsol(ulterior afland ca trebuia ulei BMW de la Castrol). Azi cand am fost sa vorbesc cu ei , mi-au explicat ca ar fi de la motor problema , fiind vechi mi-au recomandat o segmentare , dar din cate am inteles este migaloasa , de durata si destul de costisitoare.

Am fost sa cer o a doua parere , iar persoana respectiva mi-a recomandat sa-i adaug un aditiv pentru ulei , in speranta ca n-o sa mai consume atata.

As vrea sa aflu parerea voastra , sau daca cineva s-a mai intalnit cu problema asta...cum a rezolvat-o ?

Multumesc anticipat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.