Jump to content

Cumparare BMW

Florin_81

Recommended Posts

Salutare tuturor.

Fiind nou pe acest forum nu stiu daca am postat topicul la locul potrivit.

Vreau sa va cer sfaturile voastre in cumpararea unui BMV seria 3 break dupa anul 2000,pe benzina as vrea eu,motor pana in 2000cm.

Timbru de mediu se calculeaza in functie de norma euro si noxe nu cunosc tipurile de motoare(am in prezent VW Passat)

La ce sa fiu atent la cumparare? niste sfaturi asa ca de incepator pentru mine.Mutumesc

P.I.M.P omu nu stie numrle marcii si tu ii dai coduri de motoare ? :)))).l-ai luat la misto fara sa vrei.

Nu mai fi asa rautacios cu n42,am intalnit si persoane multumite,eu inca nu sunt decis in care grupa ma aflu.

Si acum sa fiu on

Florinele pune mana si cauta pe forum,citeste si o sa gasesti raspunsuri la ceea ce cauti,pe threadul asta ai inceput cu stangul direct cu titlul.

Pai la ce sa fii atent, in primul rand eu as lua M43 si nu N42 (intereseaza-te de diferenta dintre cele douĂŁ motoare).

Voi din fraza de mai sus ati tras concluzia ca sunt rau? :)))) F tare.

P.I.M.P omu nu stie numrle marcii si tu ii dai coduri de motoare ? :)))).l-ai luat la misto fara sa vrei.

Si o fi greu sa caute pe google, sa caute pe forum. I-am dat cuvintele cheie, ce mai vrei?

M-am hotãrât pana la urma si o sa iau un diesel 320d din 2000 sau 2001 ca e mai ok fac in jur de 20000 km pe an urmeazã acum sa gãsesc si masina cat decât ok si cu km reali... :) o sa vad si ma orientez.In ce topic as putea sa cer pãrerea despre masina pe care vreau sa o cumpãr ? Multumesc frumos

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.