Jump to content

Mici probleme la e70

Recommended Posts

Salutare,

Recent intampin urmatoarele probleme la un e70 2008:

1) Functia de inchidere/deschiderii de pe cheia masinii functioneaza doar undeva aproape de porbagaj/ locurile din spate/ antena gps a masinii. Mentionez ca din interior functioneaza butonul de inchis/deschis usii.

2) Stopul dreapta de pe haion nu mai functioneaza si intrebarea mea este daca se poate repara sau trebuie inlocuit, tinand cont de aceea tehnologie "led/neo sau cum so numi" :)

3) Senzorii de parcare de pe fata cateodata fac figurii si semnalizeaza eronat.

Daca aveti sugestii la rezolvarea vreuneia dintre probleme va multumesc!

pt 1) as zice ca e dusa bateria de pe cheie. si eu patesc asa uneori la e39. cu cealalta cheie, care are baterie noua, merge f bine.

Multumesc de sugestie, dar din pacate cheia nu are baterie :( , este modelul fara baterie.

Modulul BCM este ok pentru ca functioneaza luminile interioare si butonul de inchidere/deschidere de pe consola centrala.

Multumesc de sugestie, dar din pacate cheia nu are baterie :( , este modelul fara baterie.

Modulul BCM este ok pentru ca functioneaza luminile interioare si butonul de inchidere/deschidere de pe consola centrala.

Revin cu o mica modificare, are baterie, dar care ar trebui sa se incarce in contact si ca sa o schimb ar trebui sa desfac cheia prin taiere.

Sa fie de la antena care receptioneaza semnalul? Sau modul aferent? Diversity module ?

fiind 2008 ai cheia din imaginea de mai jos, am schimbat bateria la aceeasi cheie si nu trebuie taiata.

La senzori le poti faci o recalibrare, ce problema au mai exact? indica distanta gresit? indica atunci cand nu au obstacol?

e70 key.jpg

Edited by mik15

fiind 2008 ai cheia din imaginea de mai jos, am schimbat bateria la aceeasi cheie si nu trebuie taiata.

Mik15 peste 1 h revin cu poza spre ati demonstra ca nu are acel locas pe spate pentru a schimba bateria.

Pe masura ce tot citesc banui din ce in ce mai tare acel modul, cel putin pe forumurile de afara pe e61 asta a fost cauza....

Revin cu impresii.

Multumesc,

Masina nu are Comfort Acces si drept urmare este tipul la care bateria este in interiorul cheii si se incarca din contact. Foarte probabil este modulul diversity, dar intai trebuie sa il identific pe masina si ulterior sa vad ce are....

Mersi ;)

https://imageshack.com/i/eyrhIep0j

Edited by kathalin

• 3 months later...

Ca sa nu mai deschid alt topic, am rezolvat cu închiderea, problema fiind asa cum bănuiam modulul din haion.

Iar rezolvarea punctului 2 a constat in achiziția unui alt stop.

Pentru punctul 3 am identificat senzorul cu probleme(nu emite nici un zgomot la apropierea urechii) si doresc sa achiziționez altul. Aveți idee dc se potrivesc de pe alte modele de BMW?

Pe de alta parte mai am doua nelămuriri:

1) Cum pot verifica daca mai am filtru de particule pe masina? Am încercat cu DIS v57 sa fac un Test al valorilor presiunilor si cred ca nu este completa versiunea DIS pt ca nu pot sa simuleaz testul( nu imi apare opțiunea). Sau dc este anulat fizic+soft nu mai vede DIS-ul, deși nu cred.

2) Modificarea temperaturii motorului ar trebui sa se observe in liniile roșii ale turometrului? Gen sa se reducă numarul acestora? La mine sunt tot timpul 4 linii. Este normal?

http://http//imageshack.com/a/img538/3381/qvBoge.jpg

Multumesc pentru atenția acordată postului si pentru timpul alocat cititului si eventualelor sugestii !

Edited by kathalin