Jump to content

Cumpar e46 in mai putin de o luna

bara_ac

Recommended Posts

Am mai deschis un topic asemanator, numai ca atunci ma intrebam daca sa aleg intre BMW, megane si vectra b2.

Acum e diferit! M-am hotarat pe e46. Banii sunt pe la vreo 10300-10500 euro, iar io inca nu am ajuns in tara. Prietenii de acasa imi zic ca 10500 e pretul la un benzinar 318 2001 din targ. Vreau sa fac o cercetare cat mai amanuntita, fiindca banii... stiti cum e cu banii!

Ce mi-au zis amicii e ca cel mai bun loc de cautat e Bucurestiul, insa io mai stiu ca Vestul tarii, si se mai adauga si Sibiul, e un loc unde se cumpara mai ieftin. Sau sa iau de afara? Ca am doua posibilitati: platesc 150-200 euro unei cunostiinte si il aduce sau fac io drumul cu alta cunostiinta/singur in parcuri.

Si mai ma gandeam la an mai bun cu dotari putine sau an mai prost cu ceva mai multe dotari?

Si daca iau din tara... Cum e cu taxa de inmatriculare? O returneaza astia cand o sa castige UE procesul?

Poate pare nehotarare... Dar ceva e sigur: e46!

Edited by bara_ac

am vazut acum un alt topic pe tema asta: e46. daca adminii considera ca ar trebui inchis topicul asta, nu am nimic impotriva.

iar daca ramane deschis, am timp destul ca cineva sa spuna ceva. oricum, cand ajung acasa, primul lucru dupa ce fac dus si mananc e sa imi cumpar BMW! :blink:

am vazut acum un alt topic pe tema asta: e46. daca adminii considera ca ar trebui inchis topicul asta, nu am nimic impotriva.

iar daca ramane deschis, am timp destul ca cineva sa spuna ceva. oricum, cand ajung acasa, primul lucru dupa ce fac dus si mananc e sa imi cumpar BMW! :)

209934[/snapback]

gasesti multe sfaturi la "seria 3", "seria 5" si cred ca sunt si la "seria 7"...

in mare te poti lua dupa toate, in vederea achizitionarii unui e46... :blink:

multa bafta!

Daca nu gasesti vreo "bomba" de pret pe afara , nu se renteaza sa  o aduci , deoarece si afara s-au marit preturile si taxa de prima inmatriculare te rupe.....

209967[/snapback]

da, dar taxa o vei primi inapoi, am mai spus-o. e o chestiune de timp, exista precedent, iar autoritatile EU au inceput deja procedura de dare in judecata a guv Ro.

cat despre pret si dotari, totul e cam relativ. eu am vandut masina din avatarul meu (exista poza mai mare la profil), cu 9950. era 318i 135.000 km, senzor ploaie, parbriz atermic, clima automata, cd player, cotiera, suspensie sport, M aerodynamic paket, jante al 16", etc.

Am mai deschis un topic asemanator, numai ca atunci ma intrebam daca sa aleg intre BMW, megane si vectra b2.

Acum e diferit! M-am hotarat pe e46. Banii sunt pe la vreo 10300-10500 euro, iar io inca nu am ajuns in tara. Prietenii de acasa imi zic ca 10500 e pretul la un benzinar 318 2001 din targ. Vreau sa fac o cercetare cat mai amanuntita, fiindca banii... stiti cum e cu banii!

Ce mi-au zis amicii e ca cel mai bun loc de cautat e Bucurestiul, insa io mai stiu ca Vestul tarii, si se mai adauga si Sibiul, e un loc unde se cumpara mai ieftin. Sau sa iau de afara? Ca am doua posibilitati: platesc 150-200 euro unei cunostiinte si il aduce sau fac io drumul cu alta cunostiinta/singur in parcuri.

Si mai ma gandeam la an mai bun cu dotari putine sau an mai prost cu ceva mai multe dotari?

Si daca iau din tara... Cum e cu taxa de inmatriculare? O returneaza astia cand o sa castige UE procesul?

Poate pare nehotarare... Dar ceva e sigur: e46!

209927[/snapback]

Bine ar fi daca ai pune un anunt de cumparare e46 la rubrica Mica Publicitate + specificatiile care te intereseaza, pretul pe care esti dispus sa il dai etc...vor aparea cu siguranta oferte

bafta

la banii astia nu poti alege prea mult

de optionale prea multe nu cred ca se pune problema, preferabil sa gasesti o masina in stare cat mai buna, anul e mai putin important, oricum va fi pre-facelift.

209980[/snapback]

io stiu? ma gandeam ca un `99 cu mai multe pe el va fi cam la acelasi pret cu un 2001.

probabil ca vor mai trece ceva zile pana mai fac niste "scotociri", cand ajung acasa.

da, dar taxa o vei primi inapoi, am mai spus-o. e o chestiune de timp, exista precedent, iar autoritatile EU au inceput deja procedura de dare in judecata a guv Ro.

cat despre pret si dotari, totul e cam relativ. eu am vandut masina din avatarul meu (exista poza mai mare la profil), cu 9950. era 318i 135.000 km, senzor ploaie, parbriz atermic, clima automata, cd player, cotiera, suspensie sport, M aerodynamic paket, jante al 16",  etc.

209985[/snapback]

Credeam ca tu ai luat-o :blink: ca am vaut mashina pe autovit ...

Credeam ca tu ai luat-o :) ca am vaut mashina pe autovit ...

211206[/snapback]

nope. eu sunt "samsaru" ce a dat-o. :) vad ca se foloseste mult expresia pe aici. :blink:

:)

Nu stiu care-i problema. Parca nu-i un job ca oricare altul. Doar nu fur. cumpar si vand cu adaos. Parca suna a economie de piata, sau....? :)