Jump to content

Noua achizitie

Alpina

Recommended Posts

Povestea ei - am decis sa iau ceva cu garda la sol mai inalta, m-am uitat in pusculita si am vazut ca de asa ceva aveam bani (nu-mi ajungeau de X5) si am vrut o masina bine dotata.

Am cautat pe net la bmw.de in sectiunea unde handlerii de bmw isi expun masinile folosite. Asta mi-a placut foarte mult i-am contactat, am vazut , am negociat, am semnat ctr (fara sa dau avans) si am plecat sa o aduc. Cand am ajuns acolo masina ma astepta cu nr de export si toate actele pregatite, am platit-o ca Becali (cash) ca salesmanul nu a vrut sa numere banii si a chemat pe cineva de la dep de contabilitate :blink:

Masina are data de productie 16.02.2006, prima inmatriculare in 28.02.2006 si are pe ea - xenon, sistem audio hi-fi profesional, navi profesional, magazie cd, interfata bluetooth pt tel mobil, functie tv, scaune sport incalzite (fata), electrice, cu memorie...restul se vad in poze...aaaaa si pielea arata intr-un mare fel.....

Povestea ei - am decis sa iau ceva cu garda la sol mai inalta, m-am uitat in pusculita si am vazut ca de asa ceva aveam bani (nu-mi ajungeau de X5) si am vrut o masina bine dotata.

Am cautat pe net la bmw.de in sectiunea unde handlerii de bmw isi expun masinile folosite. Asta mi-a placut foarte mult i-am contactat, am vazut , am negociat, am semnat ctr (fara sa dau avans) si am plecat sa o aduc. Cand am ajuns acolo masina ma astepta cu nr de export si toate actele pregatite, am platit-o ca Becali (cash) ca salesmanul nu a vrut sa numere banii si a chemat pe cineva de la dep de contabilitate :)

Masina are data de productie 16.02.2006, prima inmatriculare in 28.02.2006 si are pe ea - xenon, sistem audio hi-fi profesional, navi profesional, magazie cd, interfata bluetooth pt tel mobil, functie tv, scaune sport incalzite (fata), electrice, cu memorie...restul se vad in poze...aaaaa si pielea arata intr-un mare fel.....

210405[/snapback]

Zi-le de capra, zi-le de capra... :blink: :) :)

" hau muci"? :blink:

210402[/snapback]

39 500 eur (tva inclus) + drumul + 3330,72 ron taxa de prima inmatriculare + aprox 900 ron restul taxelor p-aici.(RAR, politie, rca pe juma de an)

casco vine ceva sub 1800 eur/ an de la omniasig

superba masinuta, sa o stapanesti sanatos :)

Am o rugaminte cu caracter personal, pune te rog o poza cu usile inchise din lateral stanga si dreapta, ma intereseaza in principal partea de sus a geamurilor, in zona dintre usa fata si spate. Multumesc anticipat :blink:

Era sa uit partea interesanta......mai are un an garantie adica pana pana in 16.02.2008 + am primit si EUROPLUS Garantie inca un an adica pana in 16.02.2009 (treaba asta nu functiona in RO inainte de intrarea in UE) :blink:

superba masinuta, sa o stapanesti sanatos :)

Am o rugaminte cu caracter personal, pune te rog o poza cu usile inchise din lateral stanga si dreapta, ma intereseaza in principal partea de sus a geamurilor, in zona dintre usa fata si spate. Multumesc anticipat :blink:

210415[/snapback]

Am sa pun maine ca nu am aparat foto azi la mine....dar se face

..vreau sa vad daca e unicat masina aia....

210426[/snapback]

A fost special pt tine! Pentru ca ti-ai dorit atat de mult un BMW. :)

Te rog iarta-mi malitiozitatea.. este total nevinovata. :blink:

""

On topic

Frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Sa te duca in siguranta exact pe acolo pe unde vrei tu.

mai are un an garantie adica pana pana in 16.02.2008 + am primit si EUROPLUS Garantie inca un an

Interesanta treaba asta... Poti sa dezvolti un pic despre garantia Europlus? Ma intereseaza si pe mine... si-mi vine masina in 3 saptamani.. macar sa stiu ce sa-i cer la dealer.

Multumesc :blink: Probabil ai vazut topicul meu cu X3 si ce am patit cu o masina noua, vreau sa vad daca e unicat masina aia care am refuzat-o, pana acum nu a gasit nimeni ceva asa de grav la un BMW nou :)

210426[/snapback]

Am citit posturile tale, te inteleg ..ca si io-s patit. In decembrie anul trecut am cumparat de la Bavaria un 5-er la care au gresit comanda si mi-au adus masina cu interiorul negru in schimbul interiorului bej pe care-l comandasem...am refuzat-o initial..dupa care am luat-o ( mi-au pus paket M in compensare)

Noi romanii nu suntem chiar asa de (cenzurat) cum pare.......si cei de la reprezentanta BMW din Halle - Germania sunt tot o apa si un pamant cu ai nostri. Parca sunt vanzatori la aprozar...nu stiu ce vand, trebuie sa se uite pe calculator pentru fiecare functie a masinii pe care o vand....astia pana la urma sunt niste comersanti nu maniaci cum suntem noi toti de pe forumul asta :)

Din pacate nu pot sa-ti dau multe detalii despre cum si in ce conditii.(vezi pe sit-ul oficial bmw)...pentru ca eu am primit treaba asta din partea celor din germania ca un "plus de valoare" la masina care am cumparat-o. in momentul in care am ajuns acolo dupa ce am semnat actele si am dat banii i-am cerut neamtului garantia suplimentara de 1 an pe care o promisese. Acesta a sunat la BMW AG si s-a asigurat ca este valabila in RO.....cei de la capatul firului i-au spus ca Romania "este in europa incepand cu 1 ian 2007" si ca aceasta garantie este valabila si pe teritoriul tarii noastre. Mi-a dat o hartie cu datele masinii in care era stipulat faptul ca are aceasta garantie..;si a pus aceasta hartie intr-o brosura cu detalii despre traba asta....brosura este in lb germana si aici m-au pierdut.

Dar...am inteles esentialul.....aceasta garantie suplimentara o acorda BMW AG..si trebuie sa functioneze si la dealerii din RO.

Interesanta treaba asta... Poti sa dezvolti un pic despre garantia Europlus? Ma intereseaza si pe mine... si-mi vine masina in 3 saptamani.. macar sa stiu ce sa-i cer la dealer.

210455[/snapback]

Hai ca m-am interesat la Automobile Bavaria....in anul de garantie pe care il acopera Europlus garantia daca iti cade ceva la masina care nu este consumabil....bagi masina in reprezentanta, astia fac o constatare...o trimit la BMW AG....dupa care iti inlocuiesc piesa, tu platesti piesa+manopera si se trimite factura la BMW AG impreuna cu datele tale si un cont de euro iar BMW AG iti returneaza banii in cont.

Cei de la Automobile Bavaria m-au asigurat ca sistemul functioneaza "ca un ceas elvetian" fara intarzieri si sincope chiar daca noi traim in Romania :blink:

.. si la dealerii din .lu (check my profile)

210470[/snapback]

tot ce pot sa fac este sa te sfatuiesc sa faci o intrebare la un dealer din LU - cu siguranta functioneaza si acolo.

..ce sa-ti fac daca nu ti-a placut in tara asta minunata...sa traiesti cu oamenii astia minunati :blink: ............si tie ti-a trebuit Luxemburg :) :)

....doar gluma..sterg daca te supara

Edited by Alpina

tot ce pot sa fac este sa te sfatuiesc sa faci o intrebare la un dealer din LU - cu siguranta functioneaza si acolo.

..ce sa-ti fac daca nu ti-a placut in tara asta minunata...sa traiesti cu oamenii astia minunati :blink: ............si tie ti-a trebuit Luxemburg  :)  :)

210476[/snapback]

Ce mi-au propus ei a fost garantia BMW Serenity...

Cat despre "tara asta minunata" .. daca ti-as spune ca nu am avut de ales? M-au obligat... :)

Edited by Maverick

simpatica masina, dar scaunele sunt sport doar cu numele .. suportul lateral cam lipseste. s-o stapanesti sanatos

210495[/snapback]

Nu fii ma chitros :blink: .....chiar exista suportul lateral si este foarte comod scaunul si la drum de 1200 km.

Oricum sa stii ca scaunul este mult mai comod decat la 3-er...si mult mai fitos decat la 5-er standard

Pretul cerut era 39.900.

In momentul in care am dat raspunsul ca o vreau....i-am oferit 39500, iar in acest pret i-am cerut si nr de export, asigurare, impreuna cu toate demersurile ce trebuiesc facute ca eu sa plec in 10 min de la el cu masina dupa ce o platesc.....si asa a fost