Jump to content

325 din 1992 e36 are variatii de turatie la relant

Recommended Posts

mai intereseazate desteptule alpina este 2500 si 2800    deci eu am 2500 alpina

211844[/snapback]

:blink: cum zici tu :) nu incerca sa minti pe un forum BMW :) in cazu asta si eu am tot 230 cp ca am motor identic cu al tau ... numai ca nu scrie alpina :) daca imi arati placuta din interiorul masinii care scrie ca masina este ALPINA si placuta de la motor , eu recunosc ca am gresit

Tu ai 325 ALPINA :)

1. Nu exista Alpina cu motor M50 2.5 , asta se poate verifica direct pe site-ul Alpina.de, la history. Cel mai mic motor a fost 2.8 de 240 de cai.

2. Daca masina era Alpina, atunci si pe carte si pe seria de caroserie scria Alpina, in nici un caz BMW.

Vorba lui Vadim, ti-ai si gasit unde sa umbli cu cioara vopsita. :blink:

Zi-le la profani ca e Alpina, nu aici pe forum ...

mai intereseazate desteptule alpina este 2500 si 2800    deci eu am 2500 alpina

211844[/snapback]

da sa inteleg ca voi le stiti pe toate si atunci de ce ma rog mai scrie gravat pe motor alpina bai frate?????????????????????????????????????// :blink:

ca daca vreau maine imi iau si eu un capac de motor pe care scrie alpina,frate :blink:

nu e vorba numai de ce scrie...azi am ajutat un coleg sa si dea jos o emblema cu M de pe un 520d....deci nu tot ce zboara se mananca,fara suparare.nu zic ca a ta nu s-ar putea sa fie dar nu este alpina numai daca scrie..tre sa si poata" ca una

da sa inteleg ca voi le stiti pe toate si atunci de ce ma rog mai scrie gravat pe motor alpina bai frate?????????????????????????????????????// :blink:

212209[/snapback]

Pentru ca unul din fosti propietari a pus acel capac :)

pe cine crezi ca minti  ?? :)

motorul respectiv are 192 cp + ca daca masina era ALPINA nu scria pe ea 325 , ci scria ALPIN B.....  :)  aaaaaaaaaa si inca o chestie ALPINA B6 e36 cu motor de 2800 cmc are 236 de cp  :)

211364[/snapback]

pai el nu incearca sa minta pe nimeni, chiar crede asta :) :blink: :)

ca daca vreau maine imi iau si eu un capac de motor pe care scrie alpina,frate :blink:

nu e vorba numai de ce scrie...azi am ajutat un coleg sa si dea jos o emblema cu M de pe un 520d....deci nu tot ce zboara se mananca,fara suparare.nu zic ca a ta nu s-ar putea sa fie dar nu este alpina numai daca scrie..tre sa si poata" ca una

212323[/snapback]

masina e adusa acu o luna de afara sa inteleg ca si aia se tin de cioace????????

deci    are cineva idee de unde sa iau un debitmetru pentru motor de 2500  benzina    e36????????????????????????????????????????????????????????????????????0765339893

211190[/snapback]

Uite aici un gagiu care iti face rost de piese noi.

Costi 0722 56 99 44

Te intzelegi cu el. Sper sa-ti fie de ajutor.

Bafta

mersi........................................

213866[/snapback]

FELICITARI , AI O MASINA UNICA :)

the_rifle  Posted Ieri, 23:58

Ca scrie sau nu ca e alpina conteaza ce crede Vadim ca el e dumnezeul nostru. Le stie pe toate e frumos deshtept modest bogat si cu aia mare. Si da si banuri la cine vrea el pt ca vrea si poate.

Vadime fii capitanul nostru !

Multumesc mult pentru aprecieri , mi s-a mai spus ca am spirit de leader :blink: