Jump to content

CUMPAR Jante de tabla

MyKe

Recommended Posts

Sezonul rece se apropie si nu vreau sa pun gumele de iarna pe jantele de aliaj. Asadar, caut doar table. :)

Ma intereseaza sa fie de E34 (cod 36111129381), sa nu am nevoie de inele de centrare sau alte bazaconii. Cred ca se intelege ca nu le doresc strambe, sparte sau sudate. Le vreau perfect drepte rotunde!

Daca sunt si capacele originale (intregi), nu ma supar.

Astept oferte cu poze si pret.

Doar Bucuresti.

Daca tot nu s-a inchis, ma vad nevoit sa spun ca am primit jantele (ma rog, de receptie s-a ocupat prietena ieri), iar astazi le-am vazut si eu la "fata". Sunt tot 7J, ca si jantele de aliaj, deci probabil tot anvelope 205 va trebui sa iau. Sanatosi sa fim!

Am fost multumit de MSasha, omul a fost parolist. Mi-a zis ca transportul nu costa mai mult de 50 de lei, asa ca i-am oferit 50 de lei in plus, peste pretul jantelor, dar sa-l plateasca el. Am inteles ca ar fi fost mai mult (nu stiu exact cu cat) insa nu mi-a mai cerut alti bani. Jos palaria!

Edited by MyKe

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.