Jump to content

E46 coupe

Rcc-67

Recommended Posts

Vreau să cumpăr un coupe, neapărat benzinar, și neapărat 6 cilindri, și după o experiență puțin ciudată cu un vânzător am găsit-o pe aceasta http://www.autovit.ro/bmw-325-C34580905.html . Știu că am de muncă la ea schimbat volanul pe partea corectă (vorba lui Clarckson) dar nu aș merge până la București să văd că nu e chiar ce este în poze. De aceea apelez la colegii de pe forum poate cunoaște cineva mașina. Edited by X X L
link

@XXL Vezi de asta ĂŽmi era fricĂŁ, nu prea accept sĂŁ fiu luat de fraier. Tocmai de asta am apelat la voi.

Era prea frumos sĂŁ fie adevĂŁrat. DacĂŁ știi un coupe (benzinar de 2.5 M54) ĂŽn mințile lui te rog dĂŁ-mi de știre.

Ăți mulțumesc foarte mult.

Situație ciudata???

Baga-ti mințile in cap omule bun!

Esti un om cĂŁruia ii lipsește cuvântul, care vrea sa cumpere BMW dar nu se sinchisește sa dea un amĂŁrât de telefon, mai mult ai impresia ca toatĂŁ lumea este la dispoziția arvunistilor tai?Formulezi ĂŽntrebĂŁri de mers pana in Bucuresti dar nu ai fost in stare sa vii din Mures pana in Cluj....

Patetic.

• Like 1
  • Downvote 3

SituaĂâşie ciudata???

Baga-ti minĂâşile in cap omule bun!

Esti un om cĂŁruia ii lipseĂâ˘te cuvântul, care vrea sa cumpere BMW dar nu se sinchiseĂâ˘te sa dea un amĂŁrât de telefon, mai mult ai impresia ca toatĂŁ lumea este la dispoziĂâşia arvunistilor tai?Formulezi ĂŽntrebĂŁri de mers pana in Bucuresti dar nu ai fost in stare sa vii din Mures pana in Cluj....

Patetic.

Am zis eu ca e vorba de tine?

Ok, pe mine sa zicem ca pe mine nu ma cunoaste lumea pe aici, sau ce imi poate pielea, dar cu siguranta pe Kenbobo il stie multa lume ca om serios si de aceea chiar nu este elegant din partea ta sa il jignesti. Cu siguranta nu am asa multi bani ca tine, dar sa stii ca 4000 de euro gaseam sa cumpĂŁr masina care tu vrei sa o vinzi. Ti-am explicat si in privat de ce l-am rugat pe Kenbobo sa treaca el sa vadĂŁ masina, dar vad ca ai vrut sa intelegi. Ok si cu asta din punctul meu de vedere orice relationare cu distinsa ta persoana este incheiata.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Edited by Rcc-67
  • Like 3

Am zis eu ca e vorba de tine?

Ok, sa zicem ca pe mine nu ma cunoaste lumea pe aici, sau ce imi poate pielea, dar cu siguranta pe Kenbobo il stie multa lume ca om serios si de aceea chiar nu este elegant din partea ta sa il jignesti. Cu siguranta nu am asa multi bani ca tine, dar sa stii ca 4000 de euro gaseam sa cumpĂŁr masina care tu vrei sa o vinzi. Ti-am explicat si in privat de ce l-am rugat pe Kenbobo sa treaca el sa vadĂŁ masina, dar vad ca ai vrut sa intelegi. Ok si cu asta din punctul meu de vedere orice relationare cu distinsa ta persoana este incheiata.

Atat vreme cat folosesti un forum, al cĂŁror conditii sunt foarte clare si aplicabile tuturor membrilor, discuția dintr-un topic nu este una particulara ci una deschisĂŁ membrilor.

In privința notorietatii vreunui membru sau nu, am ales da fac cunoscut faptul ca esti o persoana care nu depune diligente minime pt a pAstra linia bunului simt , respectiv pentru a-si respecta cuvântul.

Iar daca tu apreciezi ca fiind jignire faptul ca ti-am atras atenția atat tie cat si arvunistului tau ca nu va respectați propriu cuvânt, atunci cu siguranta este o jignire...

Cat despre patrimoniu , nu cred ca s-a adus in discuție si nici nu cred ca e cazul.

Iti doresc bafta sa-ti gĂŁsești masina potrivita!

• Like 1
  • Downvote 4