Jump to content

am nevoie de ceva informatii legate de UNITA

radu2006

Recommended Posts

am avut un accident cu tramvaiul(care a trecut pe rosu) am fost la la politie am luat constatare si asigurarea e la Unita. Vreau sa stiu daca a mai fost cineva in situatia asta si daca stiti cu ce service-uri lucreaza (daca se poate repara la reprezentanta) si daca sunt rau platnici. Mersi si sper sa nu aveti ghinionul meu

am avut un accident cu tramvaiul(care a trecut pe rosu) am fost la la politie am luat constatare si asigurarea e la Unita. Vreau sa stiu daca a mai fost cineva in situatia asta si daca stiti cu ce service-uri lucreaza (daca se poate repara la reprezentanta) si daca sunt rau platnici. Mersi si sper sa nu aveti ghinionul meu

211205[/snapback]

Nu prea am idee.Incearca sa mergi la UNITA la sediu.Adia trebuie sa itzi dea o lista cu ce service`uri lucreaza ei.Shi daca shtiu eu bine in mod normal ar trebui sa te potzi intzelege cu ei sa itzi faci evaluare la orice service ca dupa sa duci deviz la asigurari shi sa itzi potzui incasa banii.Totushi am shi eu o intrebare.. unde s-a pertrecut asta ?

Din propria experienta iti spun.....proasta alegere Unita ! Din decembrie am scos masina din service , am platit eu vreo 1100 RON ca sa o iau pe loc sa nu mai astept 1 saptamana acceptul lor de plata (erau sarbatorile bla bla bla aveam nevoie de masina) si nici pana in ziua de azi nu am vazut inca banii......si multe altele !

ideea e ca sunt doar unele service-uri cu care lucreaza o companie de asigurari (ma refer la RCA pt ca a fost vina lui) si la sericeurile alea nu se pune problema de calitate sunt niste ciobani toti acolo (inclusiv reprezentanta BMW din timisoara unde am avut numa belele). Vrea sa o fac in regim propriu ca am un mecanic priceput si mai important RESPONSABIL. Deci stie cineva daca se poate?

Stefann, greseala ta. Te inteleg ca aveai nevoie de masina, o puteai lua si fara sa platesti, cereai acceptul de plata de la UNITA si iti luai linistit masina, aveai si masina si banii in buzunar si nicio durere de cap

211442[/snapback]

3 zile la rand i-am batut la cap cu acceptul si nu mi l-au dat ,asa ca am platit eu si am luat masina ...... pe urma , abia peste 1 saptamana m-au sunat baietii de la augsburg ca a venit acceptul cu intarziere.....ce vroiai sa fac ?

NASOL! Ai avut mare ghinion ca tramvaiul avea RCA la Unita.

Am vrut sa repar o masina a firmei la Delcar in Brasov si cand m-a auzit ala ca am CASCO de la Unita n-a vrut sa-mi faca nimic. Si pe buna dreptate ca omul mi-e amic si s-a dezvinovatit aratandu-mi si ceva acte.

Desi avea accept de plata de la Unita pe o reparatie de 100 si ceva mil. din septembrie 2006, astia nu-i virasera inca banii in cont. Faptul ca UNITA da acceptul de plata nu implica neaparat si plata facturilor. Cred ca sunt in colaps si se indreapta vertiginos spre faliment. Am mai intrebat si la Brady si la Avia Motors, folosindu-ma si de faptul ca le furnizez ceva echipamente si le asigur si service (deci o cointeresare suplimentara) si toti patisera la fel. Plangeau acum dupa bani. Am rezolvat-o la Brady, se cearta Bradut c u ei si-si recupereze banii.

Probabil ca o relatie la Unita te-ar ajuta mai mult decat un scadal sau o solicitare OPC. Iti doresc succes!

PS: Mentionez ca toate aceste service-uri enumerate au cel putin pe hartie decontare directa cu UNITA.

da ma gandeam sa donez vreo suta dupa traditia romaneasca si sa scap de probleme fara rost. Oricum mersi tuturor si eventual o sa postez o lista cu service-urile cu care lucreaza UNITA luni cand merg la constatare...nici nu vreau sa ma gandesc cat o sa dureze pana mai plimb masina...

nu vreau sa te dezamagesc..da... unita .. :blink: :) :)

poveste...

aveam o daciuta...si unu cu un opel a vrut sa intoarca...si zbang...dacia mea varza...

omu avea asigurare la unita... cand ma duc la constare la cei de la unita... sa vezi faza...

usa dreapta 2 palme de indoitura zice asiguratoru...bai nene esti nebun! nu vezi ca tre sa schimb usa...capota... spoiler... grila...faruri...aripa dreapta...etc???

nu domne zice el...schimbam fata de la usa si gata...

ma rog face el constatarea si ma trimite la un service agreat de ei la la mihai bravu pe langa dezmembrari.... jale acolo...ma temeam sa nu-mi mai recuperez masina... nu-ma ciori....

ii sun sa-i intreb daca pot merge la alt service...ei zic ok...

si merg la un service mic din cartier..in 5 zile gata masina total cost vreo 12 milioane...

merg cu devizu la ei si cand incolo ce sa vezi...

domne da nu trebuia 2 ore manopera la aripa...doar o ora jumate...

pai la usa spate nu trebuia 200 grame chit...doar 110 grame ..

si uite asa au facut cu mine de nu am mai recuperat decat 2milioane si ceva...

si asta dupa vreo 2 luni cu scandal cu tot....

asa ca f--k unita

da ma gandeam sa donez vreo suta dupa traditia romaneasca si sa scap de probleme fara rost. Oricum mersi tuturor si eventual o sa postez o lista cu service-urile cu care lucreaza UNITA luni cand merg la constatare...nici nu vreau sa ma gandesc cat o sa dureze pana mai plimb masina...

211653[/snapback]

:blink: mama si eu tot la unita am asigurare...din ce inteleg de la voi sa ma fereasca d-zeu sa am nevoie de ei...

nu cred ca se referea la casco...

213341[/snapback]

eee si uite ca tocmai ce mi-era teama ieri de vreo problema si iata...la vreo 2 ore dupa ce va spuneam ca doamne fereste sa am nevoie de astia de la unita unde am casco, ies in curtea firmei unde lucrez sa bag o tigara. Afara era soare, pasarele cantau, soarele pe cer...ce mai, bestial. Masina mea parcata afara, pe strada, in fata casei unde avem firma

La un moment dat, se aude o trosnitura mare, se desprinde o creanga uscata da' groasa si pica....unde credeti ? EXACT PE PLAFONUL MASINII MELE !!!!!! :blink: Fiind foarte uscata, craca aia s-a desprins din copac singura si a picat ca proasta.

Totul exact sub ochii mei.

Am ramas cu gura cascata, m-am dus sa vad, plafonul era infundat zi zgariat in cateva locuri. Nu e mare paguba, insa s-a intamplat absolut stupid, o idiotenie mai mare n-am auzit.

Acum imi fac curaj sa incep nebunia cu casco de la unita

eee si uite ca tocmai ce mi-era teama ieri de vreo problema si iata...la vreo 2 ore dupa ce va spuneam ca doamne fereste sa am nevoie de astia de la unita unde am casco, ies in curtea firmei unde lucrez sa bag o tigara. Afara era soare, pasarele cantau, soarele pe cer...ce mai, bestial. Masina mea parcata afara, pe strada, in fata casei unde avem firma

La un moment dat, se aude o trosnitura mare, se desprinde o creanga uscata da' groasa si pica....unde credeti ? EXACT PE PLAFONUL MASINII MELE !!!!!!  :blink: Fiind foarte uscata, craca aia s-a desprins din copac singura si a picat ca proasta.

Am ramas cu gura cascata, m-am dus sa vad, plafonul era infundat zi zgariat in cateva locuri. Nu e mare paguba, insa s-a intamplat absolut stupid, o idiotenie mai mare n-am auzit. 

213823[/snapback]

ce faza nasoala !@..De parca nu avem destule belele cu traficul .....mai cade si cate o creanga din pom ...Bafta !...

La un moment dat, se aude o trosnitura mare, se desprinde o creanga uscata da' groasa si pica....unde credeti ? EXACT PE PLAFONUL MASINII MELE !!!!!!  :blink: Fiind foarte uscata, craca aia s-a desprins din copac singura si a picat ca proasta.

213823[/snapback]

sa facem haz de necaz: la ce firma de asigurare era asigurat pomu? sau creanga dupa caz?

scuze...chiar imi pare rau...

right, sank iu  :blink:

214471[/snapback]

e misto asa ..! Am sa fac si eu la Unita next time ...Desi teoretic ..orice asigurare poate lucra cu reprezentanta ..Doar ca e posbil sa nu elibereze masina daca nu au un contract ferm cu firma de asig ...si sa o tina in service pana primesc banul ..

Spre exemplu eu am dus acum capota la revopsit pe Casco ..si desi cei de la service nu au contract cu euroasig ..mi-au spus ca nu e nici o problema ...vor trimite ei actele ! :) Probabil si pt ca suma e mica ..(400 ron )