Jump to content

sfaturi achizitie e60 benzina

dolnet

Recommended Posts

Buna , m-am decis in sfarsit asupra unei masini si as vrea sa stiu si parerea voastra , nefiind fan motorina va rog pe cei cu diesel sa numi poluati aiurea topicu

astept pareri numai de la cei ce au avut condus un 5`ar pe benzina

Ca orice alt bmw trebuia sa aiba si asta niste parti naspa cum ar fi caseta de directie am observat ca sunt cativa pe aici care o considera fiind o consumabila

As dori sa stiu pareri de la cei care au condus detin 2.2 sau 2.5 pe benzina , intretinere , consum ? nu prea as vrea sa o iau din tara bugetul meu ar fi undeva la 7000e exceptand partea cu taxa de inmmatriculare .

Parerea mea e ca a iesit ok e60-ul pe benzina. In general sunt destul de rezistente. In 2 ani si jumatate, pe langa consumabile am schimbat un senzor si 2 role (in total pana in 3000 Ron)

De caseta de directie nu stiu nimic; stiu ca mai sunt probleme la unele motoare cu injectoarele si/sau bobinele de inductie. Oricum daca imi amintesc bine, un injector e vreo 400 ron si o bobina pana in 200, deci nu e chiar o avere. Parca a fost si ceva recall pe tema asta.

Consum de la 6% (in exterior, mers exagerat de calm) la 16% in oras. Consum normal 8% in exterior si 13-14% in oras.

E60 3l 4x4 automata

depinde si de anul de fabricatie, la 7K Eur cred ca te incadrezi la cele fara face-lift, nu am avut E60 pe benzina, am avut insa E46 cu M54 in 6 cilindri si am fost foarte mulumit de motor, sunt foarte fiabile si cu probleme putine si in general mult mai ieftin ca la diesel de remediat. Acum, problema mare e cuplul mai mic pe care il compensezi prin turatie atunci cand e nevoie, dar cel putin suna bine :rolleyes: , asa ca per total daca nu faci km multi si pe distante mari merita chiar si un 2.2, de preferat ar fi un 2.5 care are cel mai bun raport dupa parerea mea. Edited by mik15

E60 520i 2.2 170cp am avut eu. Am tinut-o 1 an jumate si am fost multumit cat de cat, motor in 6 cilindri sportiv ca sunet dar cam slabut la demaraj. Inca o chestie nasoala era consumul, in oras destul de mare. Pana la urma am dat-o cu greu din cauza motorului peste 2000 si am trecut pe e90 318d la vremea aia in 2011.

Ca intretinere n-am cheltuit aproape nimic, doar uleiul si placutele spate schimbat. In rest n-am avut ce.

Edited by Andrei_VUV

Si eu sunt interesat de un e60 benzina.

Aveti idee daca sunt mai fiabile cutiile automate cuplate cu motoare pe benzina? E ok combinatia asta benzinar slabut+automata?

Personal caut doar 2.5, am avut 2.2 pe e46 si nu mai vreau.