Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

recarosare

Azeea

Recommended Posts

Am cumparat o masina pt recarosare si dpdv RAR se poate face, mai intai omologarea motorului si apoi schimbul de sasiu dar....

cei de la RAR mi-au zis ca au avut situatii in care au facut recarosare iar cei de la Fisc i-au pus sa plateasca taxa speciala vladescu @#$@!#$ si m-au sfatuit sa fac un memoriu la politie prin care sa cer in scris raspunsul daca tb sa platesc sau nu.

azi m-am dus la politie dar audientele se tin numai joi 13-15 si numai atunci se pot depune dosarele/memorii/etc. regula as fi ca platesti taxa numai daca caroseria nu a mai fost inamtriculata in romania :blink:

cine a mai facut asa ceva anul asta si cum a procedat? va rog ajutati-ma, deja am platit masina si nu mai pot da inapoi. nici nu vreau sa ma apuc sa o vand pe piese ca e pacat de ea, este in stare f buna.

E aiurea. Nu cred ca asa ceva e posibil. Auzi, imi schimb o bucata de fier la masina si platesc taxa :) Plus ca, din cate retin, aia e taxa cu referire la poluare, nu?

Or sa ajunga astia sa ne puna jde'mii de taxe si cand bagam benzina... Dar stai! asta deja o fac :blink:

Am cumparat o masina pt recarosare si dpdv RAR se poate face, mai intai omologarea motorului si apoi schimbul de sasiu dar....

cei de la RAR mi-au zis ca au avut situatii in care au facut recarosare iar cei de la Fisc i-au pus sa plateasca taxa speciala vladescu @#$@!#$ si m-au sfatuit sa fac un memoriu la politie prin care sa cer in scris raspunsul daca tb sa platesc sau nu.

azi m-am dus la politie dar audientele se tin numai joi 13-15 si numai atunci se pot depune dosarele/memorii/etc. regula as fi ca platesti taxa numai daca caroseria nu a mai fost inamtriculata in romania  :blink:

cine a mai facut asa ceva anul asta si cum a procedat? va rog ajutati-ma, deja am platit masina si nu mai pot da inapoi. nici nu vreau sa ma apuc sa o vand pe piese ca e pacat de ea, este in stare f buna.

211373[/snapback]

chiar azi am auzit una tare la stiri: daca schimbi caroseria la masina cu una adusa de afara cica platesti taxa de prima inmatriculare. Ca la noi la nimeni ! se pare ca legislatia are o lacuna in ceea ce priveste aspectul cu schimbarea caroseriei si ca nu specifica ce trebuie platit, asa ca functionarii publici care isi iau salariile din banii nostri aplica ceea ce cred.

• 5 months later...
am fost in aceeasi situatie . am platit taxa , dupa aceea i-am dat in judecata si.... am castigat . contacteaza-ma . 0727802985 :blink:

275568[/snapback]

Salut , din start ai mers si ai platit taxa de prima inmatriculare la recarosare, sau daca vrei sa faci recarosare la BMW trebuie sa faci un memoriu dupa care ramane la libera lor alegere daca este nevoie sau nu de platirea taxei. Ma batea si pe mine gandul sa fac asa ceva.

cum vrei . daca te intereseaza cu adevarat sa invingi sistemul si sa-ti recarosezi masina sa stii ca se poate . important este sa ai ceva sange in instalatie sa te iei la tranta cu ei . acceptul de recarosare se obtine de la rar iar taxa se plateste la inmatriculari . sunt doua chestii distincte .

daca tot timpul stai si la sistemul sa ti-o traga n-ai decat .

salut!

PS . sa stii ca eu i-am invins la tribunal pe politisti si cu folia pe geamuri .