Jump to content

pe bd decebal , e46 + e28

alexutzu

Recommended Posts

nu a trecut nimeni aseara pe decebal si sa fii avut aparat la el???

erau 2 masini, un e46 si un e28 foarte pilaf

nu am inteles dinamica accidentului ca era f multa agitatie acolo.

oricum din ce cred eu , unul din soferi a trecut pe rosu, rezultatul: un e46 exagerat de grav avariat, un e28.... redesenat, o toyota care era parcata lovita si un 7er lovit de acea toyota.

cand ajung acasa o sa scot si pozele din telefon.

dar intre timp poate are cineva vreo poza despre accident sau ceva mai multe info

nu mi se pare din poze...

211690[/snapback]

nu am zis ca este de nerecuperat :blink:

oricum, o lista destul de lunga ce trebuie inlocuit

dar nu a patit nimeni nimic, nu?

211698[/snapback]

nu cred sa fii fost cineva ranit, ambulanta a plecat goala

eu stau langa intersectia aia dar nu am vazut accidentul. pot insa sa va spun ca daca nu mergea semaforul pot intelege foarte usor accidentul. voi stiati ca acolo drumul cu prioritate e delea noua si NU bd. decebal??? nici eu nu stiam pana sa vad primul accident acolo. :blink:

eu stau langa intersectia aia dar nu am vazut accidentul. pot insa sa va spun ca daca nu mergea semaforul pot intelege foarte usor accidentul. voi stiati ca acolo drumul cu prioritate e delea noua si NU bd. decebal??? nici eu nu stiam pana sa vad primul accident acolo. :)

211772[/snapback]

semaforul functiona, sunt sigur de asta, pentru ca era stalpul rupt si semaforul atarna iar eu chiar ma amuzam pe faza asta "ia uite ma e rupt in 2 , dar isi face datoria :blink: "

se pare ca este cam dubioasa intersectia aia

semaforul functiona, sunt sigur de asta, pentru ca era stalpul rupt si semaforul atarna iar eu chiar ma amuzam pe faza asta "ia uite ma e rupt in 2 , dar isi face datoria :) "

se pare ca este cam dubioasa intersectia aia

211920[/snapback]

ma mir ca s-au abtinut sa faca afirmatii de genu , "bolidul marca bmw , circula dinspre bla bla cu o viteza incredibil de mare" :blink:

ma mir ca s-au abtinut sa faca afirmatii de genu , "bolidul marca bmw , circula dinspre bla bla cu o viteza incredibil de mare"  :blink:

211937[/snapback]

Am mai vazut accidente cu BMW 316i compact la stiri si ii spuneau "bolid" :)