Jump to content

secrete pt injectoare

danne

Recommended Posts

problema e ca la noi si motorina buna tot rea e

211626[/snapback]

exista tot felul de solutii ..Dar calitatea lor e contestata !! ..Eu am testat o solutie de la Valvoline ..Era ce gasisem mai scump !.. in jur de 10 E ...nu stiu daca si-a facut treaba ..Masina merge la fel ..Poate nici nu aveam vreo problema !.. :blink:

Eu unul am incetat de mult sa cred in solutii miraculoase la 3 lei ..

• 2 months later...
  • 2 months later...
Am auzit ca tot soiul de aditivi ... dura lube ... sau orice altceva nu fac bine motoarelor

Singurele chestii : ulei bun si schimbat la timp plus filtre

si motorina de  pompe ... nu de la baietii de pe campii

249752[/snapback]

Era vorba de aditivi care se pun in motorina sau benzina pentru intretinerea injectoarelor nu de cele pentru ulei care cica prelungesc durata motoarelor (Dura Lube) Asta e altceva. Gasesti la Petrom si alte benzinarii da nu stiu daca e bine sa pui asa ceva in motorina :blink: Cineva si-a pus in motocicleta asa ceva intr-o Suzuki GSX 1300R(Hayabusa) tot pt. injectoare dupa care a trebuit sa le schimbe si au fost cam scumpe :) In concluzie cu aditivii astia le faci mai rau decat bine injectoarelor. Mai bine te duci la un service si o faci acolo(curatarea injectoarelor)

Edited by Allex

Salut, eu am pe cineva care lucreaza la petrom (nu la statie de benzina ci acolo unde alimenteaza cisternele...am un lapsus...imi scapa denumirea...)...anyways....eu am benzinar,dar multi dintre prietenii mei au diesel si omu ne aduce un aditiv care se pune in benzina de la pompe.Este f f f concentrat...arata ca un ulei...si isi face treaba.

Am incercat diferiti aditivi de benzina cumparati din diferite magazine....nu stiu daca au facut rau..dar nu am simtzit nicio diferentza

Singurul aditiv este cel pe care mi-l aduce persoana respectiva in sticle de cola la 1/2

Deci..daca ai putea sa te lipesti de cineva sa iti procure...go for it !

Salut, eu am pe cineva care lucreaza la petrom (nu la statie de benzina ci acolo unde alimenteaza cisternele...am un lapsus...imi scapa denumirea...)...anyways....eu am benzinar,dar multi dintre prietenii mei au diesel si omu ne aduce un aditiv care se pune in benzina de la pompe.Este f f f concentrat...arata ca un ulei...si isi face treaba.

Am incercat diferiti aditivi de benzina cumparati din diferite magazine....nu stiu daca au facut rau..dar nu am simtzit nicio diferentza

Singurul aditiv este cel pe care mi-l aduce persoana respectiva in sticle de cola la 1/2

Deci..daca ai putea sa te lipesti de cineva sa iti procure...go for it !

277816[/snapback]

Este vorba de o fractie de distilare numita "naphta", fractie din care se obtine ulterior benzina; ai grija cu garniturile pompei de injectie.

Sunt de acord cu ce a scris bavaria mai sus

Edited by CC23298