Jump to content

Recomandare unde sa schimb simeringurile la supape

Recommended Posts

salut...trebuie sa schimb la un e90 2500 benzina simeringurile la supape... acum intrebarea este la cine sa le schimb... eu sunt din craiova si as vrea la cineva de aici sau cat mai aproape de zona asta... mecanicul trebuie sai aiba cale pentru distributie si vanos si sa stie cu ce se mananca motorul asta si operatiunea de schimbare a supapelor, reglarea distributiei a vanosului si sa stie ce garnituri, role mai trebuie schimbate daca tot desfaci _chiulasa_... pentru ca altfel mecanici se numesc multi dar putini au habar cu ce se mananca motorul asta... deci daca aveti sa imi recomandati un mecanic cu care ati avut o experienta buna in bmwuri va rog sa imi spuneti...daca nu mai caut...

multumesc anticipat

salut...trebuie sa schimb la un e90 2500 benzina simeringurile la supape... acum intrebarea este la cine sa le schimb... eu sunt din craiova si as vrea la cineva de aici sau cat mai aproape de zona asta... mecanicul trebuie sai aiba cale pentru distributie si vanos si sa stie cu ce se mananca motorul asta si operatiunea de schimbare a supapelor, reglarea distributiei a vanosului si sa stie ce garnituri, role mai trebuie schimbate daca tot desfaci _chiulasa_... pentru ca altfel mecanici se numesc multi dar putini au habar cu ce se mananca motorul asta... deci daca aveti sa imi recomandati un mecanic cu care ati avut o experienta buna in bmwuri va rog sa imi spuneti...daca nu mai caut...

multumesc anticipat

Cauta pe forum, sunt cateva oferte pe tema asta; oricum, lectureaza si acest topic, cred ca te va ajuta:

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/103624-schimbare-simeringuri-supape/

am citit cam tot ce e legat de problema asta pe forum dar nu am vazut nicaieri concret ceva gen mecanicul X nr de tel X si mai ales din zona mea...am vazut ca pe la bucuresti ar fi facut mai multi colegi...oricum nu ma grabesc... maine plec la servici si stau 2 sapt plecat timp in care banuiesc ca o sa ma ajutati cu o recomandare buna

Va rog sa imi lasati si mie nr de tel al lui Florin din Bucuresti pt ca am vb cu alexwrc si cu cei de la bimmer service si au zis ca nu au cale si nu se baga si oricum nu se gasesc cale pt modelu asta nici macar in reprezentanta. Chiar asa sa fie ? A mai avut cineva problema asta cu motorul asta si a gasit o rezolvare sau din auzite daca se poate face ceva ?

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...