Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Problema inchidere capac rezervor E90

LUCPO

Recommended Posts

Salut,

Am si eu o mica problema cu capacul de la rezervor, cu masina deschisa capacul ramane tot timpul deschis, am observat ca acel mic mecanism cu arc este defect, nu se mai blocheaza, problema este ca nu pot sa aflu cum se numeste acest mecanisc ca sa pot sa il schimb, l-am demontat de pe masina si acum capacul de la rezervor sta inchis dar il deschid putn cam greu, trebuie ceva subtire ca sa trag capacul afara. Stie cineva cum se numeste mecanisuml ?

Salut,

uite aici (http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=VC31&mospid=48480&btnr=41_1676&hg=41&fg=25) o schema a mecanismului capacului de la rezervor poate te ajuta. Din ce spui cred ca este piesa nr. 4. Poti incerca o cerere de oferta la magazinele de piese pt. BMW sau chiar la reprezentanta.

Bafta!

P.S. Am selectat ca si tip de auto un e90 fabricat in 2006.

Salut,

Am si eu o mica problema cu capacul de la rezervor, cu masina deschisa capacul ramane tot timpul deschis, am observat ca acel mic mecanism cu arc este defect, nu se mai blocheaza, problema este ca nu pot sa aflu cum se numeste acest mecanisc ca sa pot sa il schimb, l-am demontat de pe masina si acum capacul de la rezervor sta inchis dar il deschid putn cam greu, trebuie ceva subtire ca sa trag capacul afara. Stie cineva cum se numeste mecanisuml ?

Salut!Am avut o problema asemanatoare la capacul rezervorului la un e46,si din schema vad ca sistemul de operare de pe masina ta este aproape identic cu cel de pe e46,la mine problema a fost de la acel arc care arata ca o sarma ce tine capacul in balamale,de fapt acea sarma ce fixeaza capacul in balamale este un arc ce se torsioneaza si tine capacul inchis,incearca sa vezi daca acel arc nu este rupt sau fortat.Piesa cu numarul 4 este de fapt acel buton care prin apasarea capacului de la rezervor el se destinde si deschide capacul.

• 3 years later...
Si eu am un e87 din 2006 si cand nu e inchisa masina capacul misca in voie ...nu qr trebui sa aibe un arc sau ceva care sa apropie capacul si sal tina cat de cat inchis ? Avea si un snur de cauciuc pt buson si so rupt ca era copt de la atatea plinuri facute si ....as vrea un sfat eventual daca e ceva stricat sa ma indrumati de unde as putea lua piesele respective?