Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

tapiserie

radukux

Recommended Posts

mi-am pus niste huse in masina facute la comanda din piele sintetica, culoarea un bleu f deschis, se vad alb de fapt :) vin f misto, am schimbat si pielea de la frana de mana si de la schimbator dar au mai ramas usile pe care e tapiseria veke albastra si nu imi place deloc, strica aspectul f misto al interiorullui. vroiam sa va intreb dak e bine sa imi dau la o parte chestiile alea pe care e tapiseria pusa pentru a pune deasta alba. in usi am airbaguri si mi-e frica sa nu se intample ceva nasol. mi-a spus aia care mi-a facut husele ca panourile alea de la usi pe care e pusa tapiseria sunt sudate in PVC sau ceva de genu asta :blink: si trebuie desfacute la cald, aduse acolo la firma , pusa noua tapiserie pe ele si apoi sudate la loc :) o fi bine sa fac asta?

:blink: Poate ne spui si noua unde le-ai facut si cat te-au costat.

211744[/snapback]

eu am pus o intrebare si am primit alte replyuri....ma rog.....am cumparat pielea sintetica de la ANCROMA www.ancroma.ro iar husele le-am facut la o firma in orasul meu, Rm Valcea. m-a costat cam 2.700.000 lei toata chestia....bine, am luat prea multa piele sintetica si imi mai ajunge sa mai fac inca o pereche de huse :)) deci costa putin si merita io zic!

Pei hai cu niste poze. In ceea ce priveste airbagul, eu am vorbit mai demult la o firma secializata in interioare de piele pt masini ca ma atragea ideea, si au spus ca in principiu pentru ei nu e o problema..acum nu stiu daca e chiar asa simplu sa umbli la insertiile alea personal

Pei hai cu niste poze. In ceea ce priveste airbagul, eu am vorbit mai demult la o firma secializata in interioare de piele pt masini ca ma atragea ideea, si au spus ca in principiu pentru ei nu e o problema..acum nu stiu daca e chiar asa simplu sa umbli la insertiile alea personal

212080[/snapback]

problema pt mine nu mi se pareau airbagurile, ci mai mult cum se scot panourile alea de acolo....daca sunt sudate.

eu am pus o intrebare si am primit alte replyuri....ma rog.....am cumparat pielea sintetica de la ANCROMA www.ancroma.ro iar husele le-am facut la o firma in orasul meu, Rm Valcea. m-a costat cam 2.700.000 lei toata chestia....bine, am luat prea multa piele sintetica si imi mai ajunge sa mai fac inca o pereche de huse :blink:) deci costa putin si merita io zic!

212025[/snapback]

pozee..tare sunt curios ..eu tocmai vreau sa retapitez scaunele ..si e destul de costisitor ....tu nu ai scaune sport nu ? :)

Edited by myxage

pozee..tare sunt curios ..eu tocmai vreau sa retapitez scaunele ..si e destul de costisitor ....tu nu ai scaune sport nu ? :)

212363[/snapback]

nu am scaune sport si deocamdata n-am cu ce sa fac pozele sa le pun....vin f misto cu huse dinastea daca iti pui.....ce sa mai zic dak iti pui tapiserie....o sa zici ca nu-i adevarat :) eu mi-am facut huse pt ca nu eram sigur de durabilitate, aia de la firma de tapiserii/huse auto mi-a zis ca o sa tina cam un an pielea mea sintetica.....dar what the hell! merita sa dai 4 mil si sa ai masina un an vis in interior....si daca ti se rupe ceva, nu o sa se rupa toata deci poti inlocui portiunea respectiva doar :blink:

btw, u ai 316i? ai cotiera?

nu am scaune sport si deocamdata n-am cu ce sa fac pozele sa le pun....vin f misto cu huse dinastea daca iti pui.....ce sa mai zic dak iti pui tapiserie....o sa zici ca nu-i adevarat  :) eu mi-am facut huse pt ca nu eram sigur de durabilitate, aia de la firma de tapiserii/huse auto mi-a zis ca o sa tina cam un an pielea mea sintetica.....dar what the hell! merita sa dai 4 mil si sa ai masina un an vis in interior....si daca ti se rupe ceva, nu o sa se rupa toata deci poti inlocui portiunea respectiva  doar :blink:

btw, u ai 316i? ai cotiera?

212607[/snapback]

Nu am cotiera ...dar am scaune sport care nu vin bine cu husa ..Asa ca ....Nu ma bag la altceva ..ca nu merita investitia ..In max 1 an intentionez sa iau alta masina mai noua ...

• 1 year later...