Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

butonul de la trapa

alex530d

Recommended Posts

la mine era doar unul ,si avea niste picioruse e sirma ,nu erau cositorite si se putea scoate,dar mi-a fost foarte greu sa gasesc

si am luat de la un prieten care nu-l interesau beculetele  :blink:

211791[/snapback]

ma mir sa ma fi innselat dar daca zici ca e doar unul,atunci de ce o sageata si figura din mijloc se aprind,iar cealalta sageata nu se aprinde....?

eu am spus ce am avut eu ,la tine poate sa fie cu leduri ca la telefon ,model mai nou,scuze,oricum si alea se pot schimba,trebuie doar sa vb cu un electronist care are scule si poate sa-l dea jos si sa-l inlocuiasca. :blink:

211795[/snapback]

cam asa arata...ca la telefon.m-am lamurit...il las asa deocamdata pana iau altul. multumesc.( nu stiu cad de nou ar putea fi modelul,ca masina e din '99)

Leduri se gasesc...poti sa schimbi si culoarea daca vrei...daca nu ai butoanele colorate in culoarea vechilor led-uri...ledurile sunt de tip SMD (surface mounted device) adica cu lipire la suprafata, fara picioruse...un electronist... si se rezolva... cu 10 ron ar trebui sa scapi cu tot cu led+montaj...presupunand ca de demontat de la masina te ocupi tu :blink: ..daca sunt mai multe leduri...mai adaugi cativa leuti noi...nu prea multi...

Uite aici niste linkuri pt leduri...

leduri de vanzare 1

leduri de afara

leduri de afara 2

Edited by iulian518i

Leduri se gasesc...poti sa schimbi si culoarea daca vrei...daca nu ai butoanele colorate in culoarea vechilor led-uri...ledurile sunt de tip SMD (surface mounted device) adica cu lipire la suprafata, fara picioruse...un electronist... si se rezolva... cu 10 ron ar trebui sa scapi cu tot cu led+montaj...presupunand ca de demontat de la masina te ocupi tu :) ..daca sunt mai multe leduri...mai adaugi cativa leuti noi...nu prea multi...

Uite aici niste linkuri pt leduri...

leduri de vanzare 1

leduri de afara

leduri de afara 2

211806[/snapback]

merci de info. dar ma mira o chestie.am desfacut butonul,m-am uitat prin el,am tras de niste lamele metalice si dupa ce l-am asamblat si l-am pus pe masina,am constatat ca sageata aia care nu se aprindea era aprinsa,in schimb nu se mai aprinde partea din mijloc... :blink: