Jump to content

Accident in Bucuresti

WisuAlex

Recommended Posts

veneam de la mall-ul din vitan si la al doilea sau al treilea semafor spre unirii erau nu mai putin de 5 masini lovite. un seria 7 pe ambele parti, cu roata stanga fata rupta, un opel astra cu roata dreapta spate rupta si mai erau lovite o skoda fabia break, golf plus si un logan. o sa revin cu niste poze facute cu un tel.

si eu am trecut dar era doar seria 7 ,ffff urat facut ,nu-mi imaginez cum sa facut in halul ala,era si antena 1 pe acolo ,vreo 4 mqasini de pol :blink:

211870[/snapback]

din cate am auzit eu, era o gagicuta la cu seria 7 si a intrat intre coloanele de masini, ca la bowling, parca a vrut sa se bage printre ele.

trebuia sa ne dam seama...era blonda... :blink:

212071[/snapback]

Si blondele pot confunda masinile din trafic cu popicele? :)

Acum, mai in gluma mai in serios, cine le da astfel masini la acesti.. "soferi"? Sa pui in mana unui sofer de 10 zile un BMW serie 7, este ca si cum i-ai da un pistol si l-ai trimite pe strada...

Bine ca de data asta doar fiarele au avut de suferit..

Edited by Maverick

De ce iar faceti afirmatii gratuite? Septarul nu avea mai mult de 80-90 la ora...persoana care conducea are oroare de viteza. Pana la 140 cat spunea WisuAlex ca ar fi avut... e cale lunga... Wisule... erai cu radarul in zona aia de stii viteza cu exactitate? In al doilea rand fiinta aia a pus frana si atat au tinut franele...

Punct.

Edited by Apple

De ce iar faceti afirmatii gratuite? Septarul nu avea mai mult de 80-90 la ora...persoana care conducea are oroare de viteza. Pana la 140 cat spunea WisuAlex ca ar fi avut... e cale lunga... Wisule... erai cu radarul in zona aia de stii viteza cu exactitate? In al doilea rand fiinta aia a pus frana si atat au tinut franele...

Punct.

212600[/snapback]

nu sunt misogin. nu conteaza cine era la volan. da sa spui ca atata au tinut franele, e o prostie. mai ales la un seria 7. mai simplu era "nu a pastrat distanta".....

Punct.

212600[/snapback]

intr-adevar, de la 80-90 km/h pana la 140 km/h e cale lunga, eu am spus ce am auzit la tv. eu am fost acolo la aprox 5-10 min dupa producerea accidentului si pot sa spun ca dupa pozitia si avariile masinilor tind sa cred ca avea ceva mai mult de 80-90. nu eram cu radarul, erai tu cumva? daca stii alte lucruri poti sa le spui, eu am spus ce am vazut si auzit, atat. iar partea cu "atat au tinut franele"... cred si eu ca nu "tin" daca incepi sa franezi prea tarziu, nu? @apple, nu vreau sa iei in nume de rau ce am scris aici, dar nu prea te-ai facut inteles.

Si cred ca finalul fiind fericit...fata nu are nika.

Am casca total la serie 7 si RCA pt celelalte 6.

Mare vrajeala. 3pt.pt nerespectare distanta si amneda de 1.5 mil vechi . care daca o platesti in 24 ore e 700 de mii.

nah.. a facut-o de oaie gagica.. asta e se mai intampla.. fiti mai ingaduitori cu ea chiar daca are permis doar de 10 zile :blink:)

si nu mai dati glume .. ca vai ce iresponsabila !! cum si-a permis sa mearga cu 140...!! ca nu ne aflam tocmai pe forumul crestin.. si voi ati mers si cu 140 si cu mai mult de nenumarate ori...

bine ca n-a patzit nimeni nimik si gagica a invatzat ca existe si limite la ce poti sa faci chiar daca are 7-tar.

parerea mea e ca un accident dinasta mai tzapan (fara victime evident) ar prinde bine oricarui sofer... te face sa te gandesti de 2 ori inainte sa mai faci "manevere" si te invata sofatul defensiv. (cei care au trecut prin dinastea stiu ce vreau sa vreau sa zic)

parerea mea e ca un accident dinasta mai tzapan (fara victime evident) ar prinde bine oricarui sofer...  te face sa te gandesti de 2 ori inainte sa mai faci "manevere" si te invata sofatul defensiv. (cei care au trecut prin dinastea stiu ce vreau sa vreau sa zic)

212774[/snapback]

Asa e, da' cu o conditie: cand vrei sa faci "ceva mai ilegal" sa iti aduci aminte ca data trecuta n-a prea mers :blink:

nah.. a facut-o de oaie gagica.. asta e se mai intampla.. fiti mai ingaduitori cu ea chiar daca are permis doar de 10 zile :blink:)

si nu mai dati glume .. ca  vai ce iresponsabila !! cum si-a permis sa mearga cu 140...!! ca nu ne aflam tocmai pe forumul crestin.. si voi ati mers si cu 140 si cu mai mult de nenumarate ori...

intr-adevar, @Sini, nu ne aflam pe "forumul crestin", dar ti se pare normal sa ai permis de 10 zile si sa mergi cu 140 si sambata seara, cand stim cu totii cum se circula pe arterele mai importante din Bucuresti...

Tocurile nu au nimic cu face cu iresponsabilitatea.Se poate frana foarte bine cu tocuri oricat de inalte daca primesti la timp comanda de la creier, iar cand esti incepator sinapsele functioneaza mai greu indiferent de culoarea parului :blink:. ..Eu cred ca ,femeie sau nu, cu o experienta de 10 zile de condus nu ai ce cauta intr-o serie 7, care are dimensiuni mari, motor de minim 3000 - caii aferenti.

Voiam sa dau quote la replica lui verssatu cu tocurile,sorry...

Edited by 525da

Guest poleposition
:)  :)  :) de ce nu sunt si blonde in forum...

ca fetite cu bmw-uri vad zilnic mai multe decat baietei..

213491[/snapback]

bai frate!.... :blink: